Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsájtható ha egy férfi nem csak, hogy megcsalja a feleségét de a szeretőtől egy gyermeke is születik?
Figyelt kérdés
Van olyan nő aki ezt meg tudja bocsájtani?! Vagy csak együtt maradnak de pokol az életük onnantól kezdve?2013. máj. 1. 12:44
41/55 anonim válasza:
A nyíltat úgy értettem hogy ott tudom én is, hogy a nők tudják. A többiek pedig még nem buktak le. A legrendesebbnek kinéző, legtökéletesebb, legszelídebb pasikkal kell a legjobban vigyázni.
42/55 anonim válasza:
Én a megcsalást sem tudnám megemészteni, elveszne a bizalom. A zabigyereket meg pláne...
43/55 anonim válasza:
23-as vagyok, nem..nem irt, nem is igen emlekszem...szerintem nem volt vegrendelet. Apam es nagyanyam orokolt mindent.
44/55 anonim válasza:
Akkor végképp nem értem, hogyan jelenhetett meg a hagyatékin apád szeretője a gyerekkel...
45/55 anonim válasza:
Mnden gyereknek jar a kotelezo resz hazassagon kivulinek is hiaba van vegrendelet sot apasagit is lehet inditani akkor is.
46/55 anonim válasza:
Gondolom azt hitte, hogy orokolt a fia is a nagyapatol. Azt meg nem tudhatta, hogy volt vegrendelet vagy sem. Az is lehet, hogy jo alkalomnak talalta a biliborogatasra.
47/55 anonim válasza:
46. de itt a nagypapa halt meg. És a nagypapa fiának a szeretője jelent meg a gyerekkel. Azért érdekes, hiszen a zabigyerek, mint törvényes örökös szóba sem jöhet, mert az apa él...
49/55 anonim válasza:
23-as vagyok...igen, igazad van abban, hogy a nagyapám nagyapánk) halt meg, de ő akkor is megjelent. Nyilván nem véletlenül PONT a hagyatékin :-)
Azt nem tudom, hogy valóban arra számított a nő, hogy kap valamit a fia, azt viszont tudom, hogy mekkora botrány volt. A családomtól zengett a város. Én 4 éves voltam, tehát nem tudom a részleteket :)
50/55 anonim válasza:
24-es, 40-es vagyok. Mi újság Kérdező? Nagyon át tudom érezni a helyzeted.... Lenne egy privát kérdésem is a dologhoz ill. Hozzád,ami egyezés a Velem történtekkel.... Mit szólsz Te ahhoz a kijelentéséhez a Férjednek,miszerint azért tartotta a viszonyt,hogy ki ne derüljön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!