Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsájtható ha egy férfi nem csak, hogy megcsalja a feleségét de a szeretőtől egy gyermeke is születik?
Az én anyám, egy intelligens,diplomás, nagyon okos asszony volt.
Az apám is.
Amikor megszületett a nővérem 74-ben, abban a hónapban született a mostohatesvérünk is. Nem is tudott róla apámon kivül senki a családba, aztán megszülettem én is.
80-ban meghalt az apai nagyapám. Erre emlékszem, és volt a hagyatéki, ahol megjelent a nő a "zabival". Mindenki nézett. De senki nem csinált jelenetet, nálunk folytatódott a ramazuri, oda gyűltünk össze, ahol is kiderült, hogy van egy "zabi" aztán kiderült, hogy van mégegy valahol, aztán kiderült, hogy apám fűvel fával megcsalta anyámat, ekkor voltak együtt 13 éve, az összes pénzt amit kért anyámtl, azt elnőzte elkártyázta (ő nem dolgozott, mert ő művész volt) a kaját amit elvitt otthonról, azt nem az anyjáéknak vitte hanem a krváinak....és sorolhatná,, ezejután ők még majdnem 20 évet lehúztak egymás mellett. Pokollá téve a maguk és a körülöttük élők életét.
SOHA nem gondolnám azt, hogy egy okos nő meg bocsájtja ezeket a dolgokat...és tessék, ha nem az anyám lenne, akkor azt mondanám, hogy valami hülyeliba.
21, vagyok...
Most olvastam...
Iszonyatosan sajnálom! Nem tudom mit érezhettél...
Anyum ugyanígy járt (biztatásként írom le)..
Anyumnak van egy bátyja annak egy exe akivel tök jóba voltak minden hétvégén nálunk aludtak a lánya 1 nappal idősebb tőlem a nőnek stb.. Mindig négyesbe buliztak mindig családostól kirándultunk..
Fater anyu, mi ketten tesók, a nagybátyám a k.rvája és a lányuk.
Fater meg ez a retek össze melegedtek. anyunak olyan volt a szutyok, mintha a nővére lenne... Anyu terhes lett későn jött rá nem bírta elvetetni megszületett az öcsénk... Fatert mint akit kicseréltek Fia született úszott a boldogságban... Anyu zokogott, hogy ebből hogy mászik ki 3 gyerek nem tud majd rólunk gondoskodni elvesznek tőle mindannyiunkat stb
Egyszer csak a szutyok is terhes lett... Anyu megnyugodott , hogy nagybátyjám felcsinálta akkor végre észhez tér és nem fater fa.kán fog ugrálni...
Igen ám... csak megszült a szutyok és fater volt az első látogató...
Anyu elgondolkozott, hogy ez most mi???
És az unokaöcsém (állítólag hittük azt 13 évig) kiderült, hogy az öcsém... Kiderült, hogy nagybátyjám abszolút steril mert mumszos (vagy hogy írják) volt gyerekkorában... Ők most az új élettárssal spermabankoztak egy babát sajnos..
6 évig nevelte a kisfiút elötte a sajátjaként... 3 éves volt mikor szétmentek 3 évig gyerektartás, magyarországon még playstation nem volt de gyerek már azzal játszott mindent megadott megkapott a kisfiú...
Képzelheted nagybátyjámnak milyen volt mikor leforrázták a tudattal, hogy van egy fiú a nevén aki nem is az övé...
Na de, hogy a csavar legyen még a dologban... Kiderült, hogy a gyerek nem az apámé, hanem a mostoha bátyámé (fater első házassága) vagy egy másik srácé aki nagybátyjámmal együtt dolgozott kidobóként... 3 befutó van minimum apa posztra a gyereknél...
Tiszta szégyen azt még ki tudja ki húzogatta a nőstényt....
Az hogy tesóm és fater is befutó a címre úgy derült ki hogy, elmentek pecázni fa.sza csávóra itták magukat és tesóm mondta faternak hogy te én megdugtam az xy-t fater meg mondja hogy ne foglalkozz vele, lehet, hogy a kisfiú az öcséd... Bátyám meg vérig sértődött, hogy ezt ő is így tudta....
Én meg néztem rájuk kint a parton mikor másnap mesélik... mondom nekik balfékek.. Lehet, hogy ti is csak hülyére fizettetek mert még volt a kidobó is... Egyikteknek sincs olyan lópofája mint a kisfiúnak... (viszont az a kidobó gyerek ugyanolyan buxa szájú hosszú arcú hófehér bőrű tejföl szőke mint a kissrác...
Mi feket hajúak vagyunk keskeny száj, kreol bőr iszonyat magasak...
Nem a mi fajtánk a gyerek... ha látnád kiröhögnéd fatert is meg bátyám is ha a kisfiúra rámondanák hogy az övék... Max ha örökbe fogadják, de biológiai közük biztos nincs hozzá...
Elég nagy a kalamajka de érdekes szappanoperás családom van..
Na mindegy itt majd egyszer a dns dönt...
Viszont a vicc... Az unokanővéremmel (aki 1 nappal idősebb) ma is tartjuk a kapcsolatot még és imádom (ő ugye anyja sz.rságairól nem tehet... Minidg kérdezem, hogy mi van a kisfiúval... nem rég ő is megtudta, hogy mik történtek miket csinált az anyja... hónapokig nem kereste az anyját...
(a poén, hogy Őt az unokanövérem bemutattuk nevelőapám fiának akivel 3 évet éltek együtt)
Tiszta szappanopera...
Akiknek elmesélem azt mondják mindig, hogy ez kamu... ilyen nincs csak a sorozatokban....
Az lemaradt, hogy anyum elvált mikor 13 voltam mert talált egy csodás férfit magának :)
Ő az igazi Apám ezért e posztért csak Ő a felelős az életemben... A gyermekemnek ennyire szerető nagyapja nincs még egy! Imádja ugyanúgy mint a saját vérét! Én szültem először Nem vagyok a vérszerinti lánya utána a sógornőm de az Én Fiam az első szülött ezt mindig érezni rajta...
Nem semmi ugye? tiszta vicc hogy néhány barom, hogy megbírja kavarni az életet!
Én nem biztatlak arra sem hogy hagyd el arra sem, hogy békülj. Sokan megbocsájtanak sokan nem... Én sose tudnék csak tényleg, ha engedné a körömollós dolgot :) Az elég perverz és fájdalmas ahhoz hogy az én lelki fájdalmam elmúljon :)
Szerintem, ha úgy érzed itt a vége akkor lépj! Nem éri meg évekig őrlődni... láttam anyumon mint tett vele is az az időszak... Van valahol valaki aki rád vár, téged akar csak és ez elképzelhetetlen lesz, hogy hasonlót megtegyen... Ha megtudsz bocsájtani azért meg őszinte elismerésem és tiszteletem... Én senkiért nem tudnék lemondani az egómról/önbecsülésemről vagy hívják ezt bárminek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!