Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsájtható ha egy férfi nem csak, hogy megcsalja a feleségét de a szeretőtől egy gyermeke is születik?
Köszönöm a válaszokat! Senki nem kérdezte, de azért leírom a történetet. 40-es éveinkben vagyunk a férjemmel, két közös gyermekünk van. Harmonikusnak mondható házasság (hittem én)
Nagy baráti körünk van, rendszeresek a bulik, összejövetelek. Volt egy pár akik szintén ide tartoztak még tavaly, egy bögyös barna 27 éves csaj és a pasija. Régóta jártak már, egyszer csak tavaly nyáron hallom, hogy szakítottak. A csaj eltűnt a társaságból. Kb. fél év múlva hallom a többiektől, hogy terhes valami alkalmi kapcsolatból és szegény későn vette észre, elvetetni nem tudja stb. szüleinél fogja nevelni. Na mindenki ezen csámcsog azóta is. Én még rendszeres kérdeztem is a csaj egyik barátnőjétől, hogy mi van vele? Megvan e a baba? Hogy van szegény? Sőőőőt pár hónappal ezelőtt a férjemnek én magam meséltem a sztorit, ő meg csak: "Tényleg? Nahát!"
Hétfőn megláttam őket csókolózni, a férjem a kisbabának is adott puszit, minden leesett hirtelen. Azt inkább nem részletezem mekkora balhét csináltam ott , sok ember szeme láttára.
Azóta derülgetnek ki dolgok, pl. hogy sokan már eddig is tudták, hogy mi van.
Senkinek nem kívánom ezt az érzést...
Egyelőre ennyi, a férjem mivel tagadni se és szépíteni se tudta a dolgokat ezért most azzal jön, hogy velünk akar maradni. A csajjal csak azért tartotta a kapcsolatot, hogy titokban maradjanak a dolgok!!!
Katasztrófa az egész!
Szerintem nagy akaraterőt kíván, mert ott van a sok együtt töltött év, meg a gyerekek, de én akkor is kiraknám, akkor menjen a szeretőjével, meg a gyerekkel amerre lát.
Ezek után, ha egyszer megcsalt, meg fog többször is! Hidd el, tapasztalat! Nehogy azt hidd, hogy ez volt az első vagy az utolsó! Jó, lehet most egy ideig szégyelli magát és nyugton ül a valagán, de majd lesz még neki másik!
De látom, hogy még szereted és ezek után is azon gondolkodsz, hogy miként tudnád ezt az egészet lenyelni neki. Szerintem nem fogod elhagyni. Pedig mindenkinek az lenne jobb!
hu sok erot kivanok neked
az ILYEN PASIT EL KELL ENGEDNI SAJNOS EZ TUL KOMOLY AHOZ HOGY MEG LEHESSEN BESZELNI ILL MEGBOCSAJTANI
Az a masik no meglatod megkapja ami neki jar megbunteti majd az elet nagyon kemenyen mert tonkretett egy csaladot a sajat onzo alkalmi kapcsolata miatt.
Ne sajnald csak varj mindenkinek megadja a Joisten ami megerdemel ha ekkora bunt kovet el.
Nem tudom... a párom megbocsájtaná ha körömollóval csipkedném le a p.csét centinként?
Mert akkor, ha hagyná Én megbocsájtanék mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!