Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért kell azon másoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azon másoknak kiakadni, hogy a házastársak külön szobában alszanak?

Figyelt kérdés
Nekünk külön hálószobánk van, de az nem jelenti azt, hogy ritkábban szexelnénk, mint bármely más házaspár. Mégis, akárhányszor látogatók érkeznek hozzánk, és megmutatjuk nekik a lakást, teljesen kiakadnak azon, hogy külön hálószobánk van. Nem értik meg, hogy nekünk ez így jó, és sokkal nyugodtabban alszunk? Nem kell a másik horkolásától, mozgolódásától felébrednünk, frissen és üdén ébredünk. Ha egyikünk felkel éjjel és kimegy a WC-re, nem ébreszti fel a másikat. Ez magyar mentalitás, hogy még ebbe is bele kell szólni, bírálni kell? Miért nem tudják megérteni, hogy nekünk ez így jó?

2013. ápr. 9. 19:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

Persze,ez nem mindig van így,sőt,vannak,akiknek az elején nehezebb az összeszokás ilyen téren,még ha tombol is a szerelem.Bár általában így van,főként egy kapcsolat kezdeti fázisában.Természetesen vannak kivételek,nyilván ők és a Kérdező is aludjanak úgy,ahogyan nekik az kényelmes.

19:37-es voltam.

2013. ápr. 9. 19:48
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
ha neked így jó és szerinted ez nem jelez párkapcsolati problémát, akkor nem mindegy, mit gondolnak mások. amúgy én nem tudnám elképzelni, csak kivételes esetben (betegség, speciális ágyra, matracra való igény, stb), de még akkor is inkább csak a külön ágyat, de nem a külön szobát. pedig én is a kényelmes alvás híve vagyok, de ez számomra egy extra méretű közös ággyal is megoldható nem csak külön hálóval...
2013. ápr. 9. 19:53
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Talán kicsit szokatlannak találják. Viszont akkor is senkinek semmi köze hozzá, hogy mások hogy alszanak. Ha nektek így jó, akkor jó. A szüleim már legalább 20 éve külön szobában alszanak, mert apukám annyira horkol, meg csapkod álmában, hogy szinte lehetetlen mellette pihenni. Attól még semmi probléma nincs a házasságukkal. A nagyszüleim is külön szobában aludtak. Mi együtt alszunk a férjemmel, de nálunk is van úgy, hogy ha annyira horkol, hogy nem tudok elaludni hajnalig sem és másnap korán kelünk, átcuccolok a másik szobába, hogy pár órácskát azért aludjak is.
2013. ápr. 9. 20:18
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

Csak azért furcsa mert mindenki a szexre gondol, azt hiszik nincsen, persze mondjátok hogy van, de azt így senki nem hiszi el. Mi együtt alszunk és mégsincs nagyon szex, más okból, szeretjük egymást, de eü baj van nálunk.

Tulajdonképpen a legtöbben szexelni is csak úgy képesek, ha folyamatosan érzik a másik testét, nincs szünet, én is ilyen vagyok eltávolodnék a másiktól.

Az emberek arra asszociálnak, hogy rideg természetetek van, ha rátok tör szexelni tudtok, aztán elmentek a saját helyetekre szunyálni egyet. Nekem ilyen formában nem menne a szex sem, ha nincs folyamatos érintés akkor a szexre sem kerülne sor.

2013. ápr. 9. 21:00
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! 14-es válaszoló teljesen rátapintott a lényegre! Nekünk van alkalmunk a szexre bármikor, de éjszaka aludni akarunk!
2013. ápr. 9. 21:06
 16/23 anonim ***** válasza:
44%

végre vki aki így él,

én is így éltem a csajommal, és tényleg, olyan kipihent voltam reggel...

2013. ápr. 9. 21:23
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
Egyszer tettem fel itt egy ilyen kerdest, mert bar en meg nem lakom egyutt senkivel, de csak igy tudom elkepzelni. Itt is mindenki nekem tamadt-tisztelet a kivetelnek. Ne erdekeljen masok velemenye, ha nektek igy jo, csinaljatok igy. Sokszor csak az irigyseg szol az emberekbol, hogy megengedhetitek magatoknak a kulon szobat. Ha meg nem ez van, akkor meg Istent jatszanak es azt hiszik csak ugy jo, ahogy ok teszik, meg a nagy atlag. Ne masnak akarj megfelelni, ez a te utad.
2013. ápr. 9. 22:00
 18/23 anonim ***** válasza:
62%

Az alvás egy magányos dolog. Amíg alszom, nem tudom, hogy ki van mellettem.

Egyébként akinek ez furcsa, annak baromi unalmas élete lehet. Ez azért nem annyira fura dolog, hogy csodálkozni kelljen rajta, de igen, benne van az a magyar dolog is, hogy tágra nyitják a szemüket, és lenézően mosolyognak, hogy tudd, furának tartanak.

2013. ápr. 9. 22:06
 19/23 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem is az a megszokottabb, hogy a házastársak egymás mellett alszanak. Én sem tudnám másként elképzelni sem. Azért vendégségben nem hoznám szóba, mert szerintem illetlen ilyesmit említeni, hogy nahát, hogyhogy külön alszotok? De biztos megjegyezném magamban, mert furcsa.

Ami furcsa az embereknek, azon csodálkoznak. De ez nem jelenti azt, hogy ezzel problémája van a látogatóitoknak, csak annyit jelent, hogy csodálkoznak.

Amúgy meg ha tudod, hogy kb. majdnem mindenki együtt alszik a párjával, és valószínű, hogy furcsa lesz a látogatóknak, hogy nem úgy teszitek, minek mutatod meg nekik a hálószobáitokat. Számomra a hálószoba egy olyan intim terület, ahova kb senkit nem engednék be, az csak a páromé és az enyém, kívülállóknak abszolút behajtani tilos. A ház többi részét megnézhetik... nappali, konyha WC, ami rájuk tartozik, a többi intim szféra.

2013. ápr. 9. 23:57
 20/23 anonim ***** válasza:
44%
És akik több száz v ezer kilométerre alszanak egymástól? pl. távkapcsolat v férj külföldön dolgozik stb... Érdekes olyankor nem kérdezik meg,h mikor van így szex.... Kérdező, sztem ne foglalkozz a beszólásokkal, ha nagyon zavar, mondjátok az egyikre szobára,h vendégszoba.
2013. ápr. 10. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!