Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell azon másoknak kiakadni, hogy a házastársak külön szobában alszanak?
Persze,ez nem mindig van így,sőt,vannak,akiknek az elején nehezebb az összeszokás ilyen téren,még ha tombol is a szerelem.Bár általában így van,főként egy kapcsolat kezdeti fázisában.Természetesen vannak kivételek,nyilván ők és a Kérdező is aludjanak úgy,ahogyan nekik az kényelmes.
19:37-es voltam.
Csak azért furcsa mert mindenki a szexre gondol, azt hiszik nincsen, persze mondjátok hogy van, de azt így senki nem hiszi el. Mi együtt alszunk és mégsincs nagyon szex, más okból, szeretjük egymást, de eü baj van nálunk.
Tulajdonképpen a legtöbben szexelni is csak úgy képesek, ha folyamatosan érzik a másik testét, nincs szünet, én is ilyen vagyok eltávolodnék a másiktól.
Az emberek arra asszociálnak, hogy rideg természetetek van, ha rátok tör szexelni tudtok, aztán elmentek a saját helyetekre szunyálni egyet. Nekem ilyen formában nem menne a szex sem, ha nincs folyamatos érintés akkor a szexre sem kerülne sor.
végre vki aki így él,
én is így éltem a csajommal, és tényleg, olyan kipihent voltam reggel...
Az alvás egy magányos dolog. Amíg alszom, nem tudom, hogy ki van mellettem.
Egyébként akinek ez furcsa, annak baromi unalmas élete lehet. Ez azért nem annyira fura dolog, hogy csodálkozni kelljen rajta, de igen, benne van az a magyar dolog is, hogy tágra nyitják a szemüket, és lenézően mosolyognak, hogy tudd, furának tartanak.
Szerintem is az a megszokottabb, hogy a házastársak egymás mellett alszanak. Én sem tudnám másként elképzelni sem. Azért vendégségben nem hoznám szóba, mert szerintem illetlen ilyesmit említeni, hogy nahát, hogyhogy külön alszotok? De biztos megjegyezném magamban, mert furcsa.
Ami furcsa az embereknek, azon csodálkoznak. De ez nem jelenti azt, hogy ezzel problémája van a látogatóitoknak, csak annyit jelent, hogy csodálkoznak.
Amúgy meg ha tudod, hogy kb. majdnem mindenki együtt alszik a párjával, és valószínű, hogy furcsa lesz a látogatóknak, hogy nem úgy teszitek, minek mutatod meg nekik a hálószobáitokat. Számomra a hálószoba egy olyan intim terület, ahova kb senkit nem engednék be, az csak a páromé és az enyém, kívülállóknak abszolút behajtani tilos. A ház többi részét megnézhetik... nappali, konyha WC, ami rájuk tartozik, a többi intim szféra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!