Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Mai fiatalok! " Mit jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Mai fiatalok! " Mit jelent számotokra a házasság? És a Család?

Figyelt kérdés

2012. okt. 22. 14:42
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rögtön szakítani, de szerintem nevetséges, hogy sokan mindenre azt mondják, hogy csak neki kell állni és meg kell javítani a kapcsolatot.

Próbáltál már olyan kapcsolatot megjavítani, amiben a másik ember azt sem veszi észre, hogy gond van? Senki nem akar ilyen helyzetben hason csúszni évekig.

Másrészt vannak olyan dolgok, amik ha megtörténnek, én tuti nem javítgatnék semmit, hanem egy szó nélkül lelépnék.

Légyen a lényeg, ez a javítás jól hangzik, de hülyeség úgy használni, mint valami univerzális csodaszert, ami az esetek száz százalékában megold mindent, ha meg nem akkor meg "nem is próbáltátok eléggé".

2012. okt. 22. 16:16
 22/36 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ!

Azért írtam, mert sokszor pontoznak a kérdezők, de akkor jelen esetben nem ez a helyzet áll fenn.

Még egyszer kösz, hogy reagáltál. :)

2012. okt. 22. 16:23
 23/36 anonim ***** válasza:
65%
A javítást itt nem arra kell érteni, hogy az egyik fél belesz@rik a kapcsolatba, de a másik csak nyomja , hogy dee javítsuk meg. A javítás akkor áll fenn, amikor mindkét fél szereti egymást csak nem tudják már az évek múltával újabb és újabb dolgokban ezt kifejezni. Nem kell csúszni mászni évekig. A kérdező kérdése pedig arra vonatkozik, hogy miért nézik meg illetve szólják meg akik huszonévesen már elkötelezik magukat. Én 23 vagyok de 17 éves korom óta 1 fiúval vagyok együtt aki azóta a vőlegényem és 3 éve lakunk együtt albérletben. Lehet hogy 5 év múlva ellaposodik, de nem az lenne az első hogy eldobom újért, hanem igenis megpróbálnám megjavítani, persze úgy, ha van hajlandóság a másik részéről is.
2012. okt. 22. 16:40
 24/36 A kérdező kommentje:

Ma 16:40.

Koszonom, hogy kifejtetted a javitast pontosan ilyen helyzetekre ertettem. Es nem olyanra ahol az egyik fel eszre sem veszi, hogy gond van. Vagy ahol az egyik fel megcsalja a masikat, megalazza vagy ilyesmi.

2012. okt. 22. 16:55
 25/36 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy egyáltalán nem kell dolgozni egy kapcsolaton, de itt a gyakorin csak azt látom, hogy sokan szeretik mindenre azt a választ adni, hogy meg kell javítani, mintha ez valami csodaszer lenne, aztán ha valaki elválik, vagy mondjuk nem az első szerelmével éli le az életét, akkor meg jön a szentbeszéd, hogy de ezek a mai fiatalok, csak szakítani tudnak. Régen meg nem lehetett válni, ha agyonvert a férjed, akkor sem. Az sem volt egy jó megoldás.
2012. okt. 22. 16:57
 26/36 A kérdező kommentje:
Ma 16:23 nagyon szivesen :)
2012. okt. 22. 16:58
 27/36 anonim ***** válasza:
45%

ma 16:57

Igen ez a GYK. De ez alapján ne ítélj, mert itt bárki bárkinek kiadhatja magát, lehet másképp gondolja de mégse azt írja és a többi. :) Meg itt egyáltalán nem látsz bele a kérdező vagy a válaszolók életébe, sose kapsz teljes képet mert vagy ferdítenek, vagy a nézetek mások ezért a vélemények is azok lesznek. Most én is mondhatnám, hogy a gyakorira csak hisztis libák járnak, mert olyan kérdést még nem láttam ahol a válaszok 80%-a ne az lenne, hogy hőbörögnek a pontozásért...de nem teszem, mert ez egy ilyen oldal, lehet a való életben meg nem rinyálnak...bár nehéz elhinni :)

2012. okt. 22. 17:15
 28/36 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy itt az emberek nagy vszinuseggel kisse el ferditik a dolgokat (persze a sajat erdekukben) Viszont a pelda mit felhoztal a tema egyik veglete.

Nem azt mondjuk, hogy Mindent Minden Aron MegKELL Javitani es Nem is azt, hogy egybol elkell dobni, csak azt, hogy tudni kellene merlegelni. Azer, hogy egy par ev mulva az uj szerelem oldalam a fiatal menyecske v ferjecske szajabol ne ehez hasonlo mondatok szaladjanak ki: Hogy miert is nem mentem inkabb a Hufnagel Pistihez felesegul?? :)

2012. okt. 22. 17:30
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
A család azt,amire mindig számíthatok,a házasság meg a páromat,akire szintén.De az biztos,hogy a házasságot nem olyanoknak találták ki,akik össze vissza kefélnek.
2012. okt. 22. 17:39
 30/36 anonim ***** válasza:
53%
Nekem utópiát jelent, amit sosem érhetek el a korlátaim miatt. Bár én már nem is igazán vagyok "mai fiatal"...
2012. okt. 22. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!