Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mai fiatalok! " Mit jelent számotokra a házasság? És a Család?
Nem kell rögtön szakítani, de szerintem nevetséges, hogy sokan mindenre azt mondják, hogy csak neki kell állni és meg kell javítani a kapcsolatot.
Próbáltál már olyan kapcsolatot megjavítani, amiben a másik ember azt sem veszi észre, hogy gond van? Senki nem akar ilyen helyzetben hason csúszni évekig.
Másrészt vannak olyan dolgok, amik ha megtörténnek, én tuti nem javítgatnék semmit, hanem egy szó nélkül lelépnék.
Légyen a lényeg, ez a javítás jól hangzik, de hülyeség úgy használni, mint valami univerzális csodaszert, ami az esetek száz százalékában megold mindent, ha meg nem akkor meg "nem is próbáltátok eléggé".
Köszönöm a választ!
Azért írtam, mert sokszor pontoznak a kérdezők, de akkor jelen esetben nem ez a helyzet áll fenn.
Még egyszer kösz, hogy reagáltál. :)
Ma 16:40.
Koszonom, hogy kifejtetted a javitast pontosan ilyen helyzetekre ertettem. Es nem olyanra ahol az egyik fel eszre sem veszi, hogy gond van. Vagy ahol az egyik fel megcsalja a masikat, megalazza vagy ilyesmi.
ma 16:57
Igen ez a GYK. De ez alapján ne ítélj, mert itt bárki bárkinek kiadhatja magát, lehet másképp gondolja de mégse azt írja és a többi. :) Meg itt egyáltalán nem látsz bele a kérdező vagy a válaszolók életébe, sose kapsz teljes képet mert vagy ferdítenek, vagy a nézetek mások ezért a vélemények is azok lesznek. Most én is mondhatnám, hogy a gyakorira csak hisztis libák járnak, mert olyan kérdést még nem láttam ahol a válaszok 80%-a ne az lenne, hogy hőbörögnek a pontozásért...de nem teszem, mert ez egy ilyen oldal, lehet a való életben meg nem rinyálnak...bár nehéz elhinni :)
Az igaz, hogy itt az emberek nagy vszinuseggel kisse el ferditik a dolgokat (persze a sajat erdekukben) Viszont a pelda mit felhoztal a tema egyik veglete.
Nem azt mondjuk, hogy Mindent Minden Aron MegKELL Javitani es Nem is azt, hogy egybol elkell dobni, csak azt, hogy tudni kellene merlegelni. Azer, hogy egy par ev mulva az uj szerelem oldalam a fiatal menyecske v ferjecske szajabol ne ehez hasonlo mondatok szaladjanak ki: Hogy miert is nem mentem inkabb a Hufnagel Pistihez felesegul?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!