Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Mai fiatalok! " Mit jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Mai fiatalok! " Mit jelent számotokra a házasság? És a Család?

Figyelt kérdés

2012. okt. 22. 14:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
42%

Nem tini vagyok,hanem felnőtt nő,de fiatal.

Gyereket nem akarok, szóval ha a család ezt jelenti, akkor semmit. Ha viszont a szülők és a rokonság tartozik ide, akkor rengeteget.

A házasság hidegen hagy, én nem vágyom rá, főleg nem vendégségre, banzájra, isten mentsen.

2012. okt. 22. 15:28
 12/36 A kérdező kommentje:
Eleg surun tapasztalom, hogy a "mai fiatalokat" leszoljak azert mert 20, 21-2 evesen mar hazzasagra - csaladalapitasra ossszpontositanak. Teny, hogy nagyon sok a valas de en szemely szerint nem hinnem, hogy ez annak koszonheto, hogy valaki 20 evesen megy ferjhez. (persze sok esetben annak is) de sztem az alapveto problema, hogy az emberek nem tudnak alkalmazkodni, realis kompromisszumokat kotni es a legfontosabb kommunikalni. Es sok esetben ha valami "elromlik" nem megjavitjak, hanem eldobjak... Sajnos.
2012. okt. 22. 15:28
 13/36 anonim ***** válasza:
60%
Én 21 vagyok és már megtaláltam a párom, akivel szép lassan tervezgetjük a jövőnket. :) Szerencsére mindketten családcentrikusak vagyunk, szeretnénk összeházasodni, gyerekeket mindennél jobban. Nekünk egyelőre csak a tervezgetés jut, az anyagi hátteret nehéz lesz hozzá előteremteni, mert egyikünket sem tudnak támogatni a szüleink. De ketten remélhetőleg szépen lassan megvalósítjuk az álmainkat. :)
2012. okt. 22. 15:33
 14/36 anonim ***** válasza:
48%

"Es sok esetben ha valami "elromlik" nem megjavitjak, hanem eldobjak."

Honnan tudod, hogy nem ez a jó módszer? Mert régen nem így volt? Az nem jelent semmit.

Ha mindent meg lehetne javítani, akkor felesleges lenne a párkeresés, hisz bárkivel tudna bárki kapcsolatot kialakítani, csak át kell menni egy "javítás-sorozaton", és megvan a párod.

Van, amit sokkal jobb, ha lecserélsz, mert a javítgatással csak elszökik az élet, és soha nem fog jól működni.

2012. okt. 22. 15:42
 15/36 anonim ***** válasza:
53%

"az alapveto problema, hogy az emberek nem tudnak alkalmazkodni, realis kompromisszumokat kotni es a legfontosabb kommunikalni"

Pedig ez valahol egybevág a fiatalon való elköteleződéssel. Sok korán kötött házasság pont a fentiek miatt nem tart sokáig, de nyilván nem törvényszerű ez, és 30 éveseknek is lehetnek gondjaik a kommunikációval.

Bár szerintem a kompromisszum helyett a konszenzus jobban beválik, de ez már csak az én egyéni véleményem.

2012. okt. 22. 15:42
 16/36 A kérdező kommentje:

Ma 15:42

Ha valami eveken keresztul jol mukodik, azt megjavitod vagy eldobod?

2012. okt. 22. 15:53
 17/36 anonim ***** válasza:
32%
Kedves kérdező, nem tudom, te pontoztál-e itt utoljára, de ha igen, akkor egy ellenvéleménynek is örülnék mellé.
2012. okt. 22. 15:53
 18/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a kérdező volt, csak a szokásos irigykedők. Szegényeknek csak a lepontozás okoz örömet az életben, hát legyenek vele boldogok. Én ezzel nem vagyok kevesebb. :)
2012. okt. 22. 16:09
 19/36 Quorra ***** válasza:
Házasodni szeretnék, mert nem akarok valakinek a végtelenségik CSAK a barátnője lenni. Gyereket viszont nem akarok szülni.
2012. okt. 22. 16:11
 20/36 A kérdező kommentje:
Kedves Valaszolo. Kerdesemet nem azert tettem fel, hogy legyen kit lepontozni, hanem azert mert erdekelnek a velemenyek. Azok is amikkel szemely szerint nem ertek egyet. Hiszen ha mindenki ugyan azt fujna amit en akkor soha sem kapnek igazi valaszt a kerdesemre. Sajnalom, hogu lepontoztak, de en ezuton is koszonom neked a valaszt.
2012. okt. 22. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!