Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségemmel 6 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemmel 6 éve vagyunk együtt, azt mondta nekem, hogy már nem szert engem annyira és el szeretne válni! Mit tehetnék, hogy vissza szeressen belém?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van tapasztalata azt kérem írja le, tényleg fontos lenne, de ötleteket is várok, köszönöm!

2012. okt. 11. 22:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%
Minden nő igazi esküvőre vágyik. 2 tanú... az milyen már?? El kellett volna normálisan venni. Nyilván az élet más területein sem tudod hozni neki az általa elvárt szintet. Kapd össze magad! Hacsak már nem késő.
2012. okt. 11. 23:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Vidd el kirándulni. Esetleg sátorozni, bicajozni. Vagy 2 várossal odébb valami múzeumba, sétállni, nézzétek megöa nevezetességeket. Aludjatok panzióban.

Lényeg az h új helyeken legyetek és új szituációkban. A panziót is azért mondtam, mert ott nem neki kell mosogatni és takarítani. Tehát nincs háziasszony szerep.

Néha mi is eltávolodunk egymástól, sok munka, ismétlődő hétköznapok. Így csak az egyik oldalunkat tudjuk mutatni és a másiknak is csak az egyik oldalát látjuk.

Nálunk az volt a kapcsolatfrissítés, hogy nagymamámnál hozták a tüzelőt és párom látta h nem vagyok elveszve ha meg kell fognom a fejszét. Igen csak nagyot nézett. Utána gombázni is voltunk a közeli erdőben. Abban meg ő bizonyult jobbnak. :-) Panelba költöztün amikor összebútoroztunk, meséltünk egymásnak az előző dolgokról is, de nem mindenről. Na meg látni egészen más.

2012. okt. 12. 00:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ellaposodott a kapcsolat. Egy nőt minden nap újra kell hódítani, hogy nőnek érezze magát.Mikor voltatok utoljára kettesbe romantikus sétán, vacsorán, esetleg ha az anyagiak megengedik egy kényeztető hétvége is csodákra képes.
2012. okt. 12. 08:06
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Lehet, hogy hülyeség amit írok de ha már eddig eljutottatok lehetséges, hogy egy kirándulás semmit sem hozna rendbe. Inkább nézzetek utánna milyen párterápiás lehetőség vannal. Rengeteg köztük a szélhámos, de biztos találtok megbizhatót is. Én biztos megpróbálnám :S Ilyen helyzetben már nem lehet csak úgy megbeszélni vagy elutazni néhány napra!

Még nagyon sok hosszú boldog évet nektek!

2012. okt. 12. 08:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A volt férjemmel volt teljesen ugyanez. Egy nap azzal állt elém, hogy ő úgy érzi, nem működik a kapcsolatunk és már nem szeret, váljunk el. Nagyon nem tudta megmagyarázni, hogy miért, egyszerűen kiszeretett belőlem. Én sokáig nem akartam ezt elfogadni és küzdöttem, hogy a kapcsolatunk helyrejöjjön. Egyet megtanultam. Ha csak az egyik fél küzd érte, akkor az veszett fejsze nyele. Szép lassan beletörődtem és amint úgy alakultak a körülményeink, elköltöztem. Utána el is váltunk. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez volt életem egyik legjobb döntése, mert ha nem költözök, nem ismerhettem volna meg a második férjemet, akivel boldogok vagyunk.

Nekem az volt a rossz az egészben, hogy nem tudtam konkrétumot, pedig ez szerintem mindenkinek jár, hogy elmondja a másik fél, miért is változtak meg az érzései. Mondjuk nálunk nagyban hozzájárult a teljesen ellentétes felfogás több fontos dologban. Anyóssal laktunk együtt, aki egy nagyon dirigáló, mindent megmondó asszony, én költöztem volna a volt férjemnek kényelmes volt. A másik ilyen sarkalatos pont az volt, hogy a volt férjem nem akart gyereket (házasságkötéskor ez még nem így volt) én viszont igen. Szóval az ezek miatti viták biztosan hozzájárultak ahhoz, hogy kiszeretett belőlem, de nem mondta el, ezekre én jöttem rá később. Szóval beszélgessetek, mert jogod van tudni, hogy miért alakultak így az érzelmei.

2012. okt. 12. 08:52
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha mindketten akarjátok, hogy rendbe jöjjön a kapcsolatotok, akkor szerintem menjetek el randizni megint. Akár úgy is, hogy csak ott találkoztok, mintha nem is együtt élnétek. Randi, mozi, vacsi, séta... Esetleg hétvége kettesben. És beszélgessetek!! Ne veszekedjetek, hanem beszélgessetek. Arról, hogy pl. a feleséged mit hiányolt, mit szeretett volna, mi nem tetszett neki, minek örült, és persze ezeket mond el te is neki. Őszintén! Lepjétek meg egymást, töltsetek együtt minőségi időt, törődjetek egymással és magatokkal is!
2012. okt. 12. 10:05
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt irja, hogy vacsi, vacsi, ha valaki szeretetre vágyik és nem kapja meg, jöhet a vacsi kg számra.

Engem a mindennapi rám figyelés vigasztal, nem a vacsi.

Viszont nem vagyunk egyformák, kit mi dob fel? A vacsi az csak egy este, utána ujra kezdõdik minden.

2012. okt. 12. 10:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 dologért szoktam valakiből kiszeretni:

1. ha másik pasi jobban érdekel (ez nálatok kiesik)

2. ha olyan sérelmeket szenvedek el tőle, ami fáj a lelkemnek. (pl. rosszul sikerül ugratás)

3. túl harmonikus a kapcsolat. Szép dolog a harmónia, de az ember problémamegoldásra van kitalálva.

Szóval, lehet megint el kellene kezdeni a randikorszakot. Elmenni egyet korcsolyázni, kiállításra. Stb.

Néha meglephetnéd egy szál rózsával vagy készíthetnél neki reggelit.

Esetleg csinálhatnál neki ilyen állomásos kalandtúrát.

Feladsz egy levelet, és benne van egy kulcs. A kulcs nyit valamit, meg kell találni, a zár mögött újabb rejtvény, és szépen elvezet hozzád.

2012. okt. 12. 10:26
 19/22 anonim ***** válasza:
#17: Mert nem évente 1x kell vacsi, meg a másikkal törődni, hanem minden nap. Minden napra ki lehet találni valamit, nem a vacsi a lényeg, hanem a törődés! A lényege, hogy kezdjenek el egymással újraismerkedni, csak most nem hagyják ezt abba, mert akkor megint a kiszeretés lesz a vége!
2012. okt. 12. 11:00
 20/22 anonim ***** válasza:
44%

tegnap 23:47

azért mert te egy kis liba vagy akinek 3 méteres uszályos esküvő kell,mert nekik az az esküvő és erről szól nem kell a minden Nő( nem nő, hanem Nő) kategóriában nyilatkoznod, ha meg olyan pasi aki szerint minden Nőnek ez kell, megérdemelnéd, hogy végre egy Nővel is legyél együtt, nem csak pi.csákkal.

2012. okt. 12. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!