Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodjunk vagy ne?
"Ha úgy gondolod, h csak az érzések lepapírozàsáról van szó, akkor miért van a sok nő, aki azért "hisztizik", h vegyék már feleségül?"
Mert a nőknek kell a visszajelzés, mert enélkül képtelenek elhinni, hogy érnek a férfinak akármit is. Ez amolyan "vegyél el, mert onnan már nincs visszaút!"- pedig mint a példák mutatják, van.. Csak a biztonságérzetük érdekében hisztiznek a házasságért. Na meg azért, hogy így aztán komolyabbnak érzik magukat és a társadalom magasabb rangú tagjainak, mint pl az élettársi kapcsolatban lévők.
"Még egy apróság: ha a házassàg csak egy papír, és a szeretet, szerelem elegendő egy boldog kapcsolathoz, akkor miért vitatkozik a kérdést feltevő pár? A férfi miért nem akarja elvenni a nőt? Fél valamitől? A nő miért szeretne a felesége lenni? Pár ezer forinttért?"
Az utóbbi két kérdésre már feljebb válaszoltam.
Nem tudom, honnan jött le neked az, hogy vitatkoznak. Tökre eltértél a témától. Arról van itt szó, hogy egy olyan esküvő amilyet- gondolom- a kérdező elképzelt, töb százezer(ha nem, még töb) forintba kerülne; ellenben úton van a gyerek és azt az összeget inkább egy babaszoba kialakítására, bölcsőre, később kiságyra, ruhákra stbstb költené.
Nem arról van itt szó, hogy a férfi soha nem akarja elvenni, csak hogy MOST másra kell majd költeni..
Nem ártana értelmezned is a leírtakat.
Honnan veszem, h vitatkoznak?
"Hogy járunk jobban, ha jön a baba?
Mármint anyagilag. Most ezen
vitatkozunk "
Miből gondolod, h neked van igazad és nem nekem? Honnan tudod, h én értelmezem rosszul a leírtakat? A párnak szerintem nincs pénze, és szó sincs nagy esküvőről. Szerintem jön a gyerek és azt számolgatják, h milyen szociális juttatásokat kaphatnak házasságban, és miben részesülnek, ha egyedülállóként van jegyezve az anya.
Most már azt kifogásolod, h nem tudom értelmezni a leírtakat?! :D
Amúgy nem tudom, mi bajod van?!
Nincs életed, hogy itt kóstolgatsz?
Csak olvass a sorok között és talán megérted, miről is van itt valójában szó.
Tudod, szerintem mi a hasztalan?
Az ökörködésed. Biztosan nagyon unatkozhatsz, ha itt szórakoztatod el magad.
Na mindegy is! Megyek, mert nekem van életem..
Ezt csak te tudod eldönteni. Nem a templomi esküvő inkább a lakodalom kerül sokba. Szóval ha lakodalomra csak a szűk család meggy akkor nem olyan sokkal több.
Ebben nehéz segíteni, én például nem szeretnék házasságon kívül szülni. Inkább a szűk esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!