Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a kapcsolatod a férjeddel?
Először talán nagyon is furcsán hangozhat ez a kérdés...
De sajnos nem alapvető dolog, hogy jóban vannak egymással a felek, és hogy szeretik egymást. :S
Hogy kicsit konkrétabb legyek:
Szerelemmel szereted őt, vagy "csak" azért, mert jó ember?
Jól bánik a gyerekekkel (ha van), és érzed, hogy tényleg szereti őket, nem csak kötelességként tekint rájuk?
Megbíznál benne vakon? Tudod, hogy Te vagy az élete értelme, hogy igen, megbámulja azokat a csajokat az utcán, de azért csakis Téged szeret?
Elmered neki mondani, hogy mi bánt Téged, vagy hogy min lenne jó változtatni a kapcsolatban? (Ha nem, akkor ez azért van, mert Te vagy túl félénk, vagy azért, mert ő nem ad rá okot, hogy megbízhass benne?)
Tulajdonképpen családként éltek? Mármint... ha hazaér, akkor egy közös vacsi, vagy valami, egy kis beszélgetés, időben otthon van, jó ember, szeret Téged.
Bármilyen kis "mesét" szívesen olvasok. Meg azt is, hogy mit változtatnátok a kapcsolatban, vagy éppen, hogy mit szerettek nagyon benne. :)
Férfiak is írhatnak természetesen! :)
Kort és nemet is írjatok, legyetek szívesek!
(Csak kíváncsi vagyok, hogy van-e igaz szerelem, őszinte bizalom, stabil párkapcsolat és házasság, meg ilyenek... hogy érdemes-e bizakodnom)
Hát...nem a legjobb.
Szeretem de már nem szerelemmel.
Eljátszik a gyerekkel,de a nagy törődés sajna nála nem megy.
Nem tudok megbízni benne.
Elmerem mondsani hogy mi az ami bánt,de nem nagyon érdekli.
Szeret,de magát sokkal jobban.
Stabil párkapcsolat biztos van,de én nem találtam meg.
Nem igy kezdődött a kapcsolatunk,hisz ha ezt előre tudom akkor biztos nem megyek hozzá.De nem csak őt hibáztatom,én is hibás vagyok,ehhez az elromlott házassághoz ketten kellettünk.
Majd elválik,hogy mi lesz.
Irigylem azokat akik ilyen boldogok.De nem értem hol van a sok rossz házasság?Mindenhol azt hallani,hogy nő a válások száma,ráadásul a környezetemben is rengeted elégedetlen házaspárt látok.Van benne valami,hogy sokan nem tudnak a gondokról.Struccpolitikát folytatnak miközben a párjuk rég nem olyan boldog mint ők.
Ezt senki nem vegye magára csak a látottakat irom le.
Gratulálok a boldogoknak remélem egyszer nekem is lesz ilyen jó házasságom.
Köszönöm szépen kedves vagy kérdező.
De tegnap este derült ki hogy félrelépett.:(
Hát itt a mese vége.
Istenem :/
Nagyon sajnálom, de talán jobb lesz így!
Hát szerintem is jobb lesz.Most nehéz de később majd változik remélem. :)
Köszönöm kedves soraid.
További szép estét Neked.
Te egy jó ember vagy, úgyhogy majd találsz Magad mellé egy másik embert, vagy sikerül még helyrehozni a mostani házasságodat :)
Egyébként volt legalább annyi vér a pucájában, hogy bevallja, hogy megcsalt, vagy kiderítetted?
Nem volt gerince bevallani,véletlenül tudtam meg. :(
Most magyarázkodik,elméleteket gyárt,hogy is történt ez,néha már szerintem maga is elhiszi hogy nem tett semmi rosszat.A legrosszabb hogy nem látom rajta hogy bánná.Annyira bemesélte magának a hülyeségeit hogy most tök nyugodt.Tegnap még kivolt idegileg de estére már ugy jött haza hogy nem történt semmi csak viccelt és ő valójában nem is csalt meg és bújni akart hozzám.Na el is küldtem melegebb éghajlatra.Most őszintén normális az ilyen ember?
Nem, nem normális... :/
Sajnálom, hogy ezt történt, de nem hiszem, hogy ez menthető. Sok szerencsét és kitartást Neked!
Köszönöm próbálom összeszedni magam,és nem törődni vele.Egyelőre nehéz,de a fiunkra kell most koncentrálnom.
A legszomorúbb hogy nem is fogja fel mit tett.
Köszi a biztatást egy kis szerencse már igazán elkelne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!