Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen a kapcsolatod a férjeddel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a kapcsolatod a férjeddel?

Figyelt kérdés

Először talán nagyon is furcsán hangozhat ez a kérdés...

De sajnos nem alapvető dolog, hogy jóban vannak egymással a felek, és hogy szeretik egymást. :S

Hogy kicsit konkrétabb legyek:

Szerelemmel szereted őt, vagy "csak" azért, mert jó ember?

Jól bánik a gyerekekkel (ha van), és érzed, hogy tényleg szereti őket, nem csak kötelességként tekint rájuk?

Megbíznál benne vakon? Tudod, hogy Te vagy az élete értelme, hogy igen, megbámulja azokat a csajokat az utcán, de azért csakis Téged szeret?

Elmered neki mondani, hogy mi bánt Téged, vagy hogy min lenne jó változtatni a kapcsolatban? (Ha nem, akkor ez azért van, mert Te vagy túl félénk, vagy azért, mert ő nem ad rá okot, hogy megbízhass benne?)

Tulajdonképpen családként éltek? Mármint... ha hazaér, akkor egy közös vacsi, vagy valami, egy kis beszélgetés, időben otthon van, jó ember, szeret Téged.

Bármilyen kis "mesét" szívesen olvasok. Meg azt is, hogy mit változtatnátok a kapcsolatban, vagy éppen, hogy mit szerettek nagyon benne. :)

Férfiak is írhatnak természetesen! :)

Kort és nemet is írjatok, legyetek szívesek!

(Csak kíváncsi vagyok, hogy van-e igaz szerelem, őszinte bizalom, stabil párkapcsolat és házasság, meg ilyenek... hogy érdemes-e bizakodnom)

2012. szept. 6. 00:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nekünk úgy érzem egyre jobb és jobb a kapcsolatunk,5 éve lesz ,hogy együtt vagyunk,3 éves házasok vagyunk,szépen összecsiszolódtunk.1 év után összeköltöztünk,eleinte sokat veszekedtünk,de aztán megismertük egymás hülyeségeit és rossz szokásait,és amiben tudtunk változtattunk,hogy jobb legyen a kapcsolatunk,szerelmes vagyok a férjembe most is,és érzem,hogy Ő is belém,mindketten sokat teszünk érte,hogy igy is maradjon,gyermekünk nincs,és nem is szeretnénk,ezt már a kapcsolat elején megbeszéltük,egyformán gondolkodunk ebben a dologban is.Sok dologban egyformán gondolkodunk,ez jó.Persze nem mindenben.Ha valami nem jó,akkor szólunk egymásnak,persze vannak idegesítő dolgai mindkettőnknek,de igy is szeretjük egymást,mindenen nem tud változtatni azért az ember.Nem lehet tökéletes ember nem lehet tökéletes egy kapcsolat,de Én azt mondom,hogy azért mentem hozzá a férjemhez mert imádom és vele akarom leélni az életem ami még remélem 30 -40 év,és szeretném ha boldoggá tennénk egymást ebben az időben,nem pedig boldogtalanná,és ezért tenni is kell,és teszek, teszünk is. A mai napig mindennap mondja,hogy szeret,nagyon sokat vagyunk együtt,egy közös vállalkozásunk van,és nem unjuk egymást,sőt,ha külön vagyunk akkor is telefonálunk ,smst küldünk egymásnak.Lehet ez másnak túl sok,de nekünk igy jó.

34/N

2012. szept. 6. 09:02
 12/30 anonim ***** válasza:

Szeretem...szerelemmel. 8 éve. Úgy, hogy nekem Ő az első férfi az életemben....és az utolsó is.

Vakon megbízom benne. Tudom, hogy én vagyok az élete értelme...úgy, ahogy nekem is Ő. Nem bámulja a csajokat, nem kell neki senki más...csak én...még akkor is, ha nem vagyok egy bombázó.

Nincsenek tabu témák köztünk, Ő az egyetlen ember a Földön, aki mellett 100%-osan az lehetek aki vagyok és bármit elmondhatok neki.

Igen, családként élünk. Időben hazaér, szó szerint rohan haza. Közös vacsi, beszélgetés, összebújás, filmnézés...ez nálunk minden nap így van.

Szeretjük egymást. Lelkitársak vagyunk.

Nem modnom azt, hogy nincsenek hibái (hisz mindenkinek vannak)...vagy hogy mindig minden tökéletes és nincsenek hullámvölgyek a házasságunkban...de az biztos, hogy általában véve abszolút jó házasság a mienk. Sokan példaértékű párnak látnak minket... :) De ezen nap mint nap dolgozni kell!

27/nő

2012. szept. 6. 09:09
 13/30 anonim ***** válasza:

mi több, mint 5 éve vagyunk együtt, 96 napja házasodtunk össze. Nincsenek pillangók a hasambank, nem kalapál a szívem, amikor rá gondolok, de még mindig ugyanúgy várom haza, ha későn jön, ha lemerül a telefonja és nem érem el, sírva fakadok, mert nem tudom, mi a baj vele (szerencsére ritkán van ilyen), aggódom érte, éjjel, ha nincs mellettem felébredek. Szoktunk jókat beszélgetni, bár az estéink nem túl romantikusak, de attól jók. szoktunk külön is járni a haverokkal, de szerencsére egy a baráti körünk évek óta, és így könnyebb egy kicsit. Ugyanúgy vágyunk gyerekre, ő talán jobban is, mint én. Jó apa lesz, mert nagyon türelmes, imádja a gyerekeket :)

és igen, jó ember is egyben, szorgalmas, becsületes. Megbízom benne, mindent elmondok neki, meg tudok vele beszélni sokmindent, mindent tud rólam. Úgy szeret, ahogy vagyok, és nem csak mondja, hanem érezteti is, pedig aztán van rajtam bőven felesleg. Megnézi a csajokat, nem szokott zavarni, rosszabb, ha úgy tesz, mintha nem érdekelné.

Közös vacsik nem nagyon vannak, mivel ő később jön, illetve én igyekszem nem vacsizni este, de hétvégéken az ebéd, ha megoldható, akkor azt természetesen igyekszünk együtt eltölteni.

Ha már nem is vagyok szerelmes, úgy gondolom, hogy szeretem tiszta szívből, nem akarok mást magam mellé, úgy érzem, nekem ő az igazi. Ha ő csak fele annyira is szeret, mint én őt, akkor már megnyugszom :) de jobban szeret szerencsére :)

nem hiszem, hogy változtatnék a kapcsolaton, talán több időt töltenék sétálgatással, beszélgetéssel, kevesebbet a gép előtt, mivel én egész nap gép előtt vagyok, ő meg egész nap sétál, így azért nehéz :D viszont ez legyen a legnagyobb bajunk :)

2012. szept. 6. 10:52
 14/30 anonim ***** válasza:

A 10-es válaszolót volt legjobb olvasni, örülök, hogy még van ilyen! :) Az én kapcsolatom is ilyen a férjemmel. Legjobb barátok vagyunk, mindent de tényleg mindent meg tudunk beszélni. Néha nem hiszem el, hogy ez lehetséges. Nagyon átlagos lány vagyok külsőre, kis túlsúlyom is van, de mindig dicsér, és beindul rám, szóval nem hazudik :) Néha beszéljük, hogy XY ilyen-olyan jó csaj vagy pasi, de nem féltékenykedünk, egyszerűen tudjuk a másikról, hogy nem csalna meg soha.

Még nincs gyerekünk, pár évig még nem szeretnénk, de már örömmel beszélünk róla ha szóba kerül, és várom már azt az időszakot is ha eljön az ideje, mert biztos vagyok benne, hogy a babával még megfoghatatlanabb boldogság lesz az élet, a nehézségek ellenére :) Mi ketten örök gyerekek vagyunk bizonyos szempontból, és épp ezért tudunk mindig megújulni, és nem megunni egymást :)

Mindenkinek ilyen boldog házasságot kívánok!!!

2012. szept. 6. 17:14
 15/30 A kérdező kommentje:

Jajj, annyira aranyosak vagytok, de tényleg! :)

Jó olvasni, nagyon is jó olvasni, hogy vannak még őszinte, szép, tiszta, és biztos hátterű házasságok, amik nem az ingatag talajon léteznek.

Öröm volt olvasni mindegyik választ... :):)

Köszönöm, hogy írtatok, jöhetnek még válaszok! :)

2012. szept. 6. 19:47
 16/30 anonim ***** válasza:
15%

hát ez elég furcsa

csak boldog párkapcsolatban élők látogatják ezt az oldalt?

álomvilágban éltek ti nők.

én sok férfit ismerek, akinek a felesége pont ilyen szépnek látja a házasságát közben meg el se tudná képzelni hányszor csalta már meg a férje.

egyet jegyezzetek meg! ha valamit nem adtok meg a férfinek a szexben, akkor ő megszerzi magának mindenképp!

2012. szept. 7. 13:22
 17/30 anonim ***** válasza:

utolsó, ez egy nagy butaság!

valoszínű, hogy azok írtak most ide akiknek jó a házasságuk. akiknek meg rossz, minek "dicsekedjenek" vele?

az meg, hogy ha a szexben nem adsz meg mindent a férfinak, akkor tuti hogy megszerzi valahogy...hááát igen...lehet...de csak a jellemtelen, férfiatlan, farkincákkal van ez így, akiknek ráadásul mégcsak halvány lila gőzük sincs, arról hogy mi az, hogy szeretni valakit...önmagukon kívül!! szóval a Férfiakat, ne keverjük össze ezekkel a selejtes, génhibás majmokkal. Köszi!

2012. szept. 7. 15:41
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

16-os: a kérdező pozitiv példákra volt kíváncsi, szerintem kapott elég jókat.

Amúgy meg miért feltételezed hogy mindenki aki ide írt, nem ad meg a férjének a szexben mindent? Én képzeld, mindent megadok, sőt, én vagyok a kalandosabb típus - na és? Képzeld, van jó szexuális élet házasságban is! Még ha neked esetleg savanyú is a szőlő :)

2012. szept. 7. 15:55
 19/30 anonim ***** válasza:

Én iszonyat szerelmes vagyok a férjemben, konkrétan remeg a gyomrom ha meglátom, a rózsaszín köd is megvan, pedig még egy mhelyen is dolgozunk, tehát sokat látjuk egymást. Ő szerintem csak szeretettel szeret engem, nem szerelemmel ami mindig bántani fog. :(

Nekem ő a nagy ő, megbízható, becsületes, csak a jót hozza ki belőlem, hálát adok az égnek hogy rátaláltunk egymásra. Mindig mindent megbeszélünk, közös vacsora. A lányommal nagyon jól kijön, imádják egymást, szeretnénk közös kisbabát is.

IGaz, a csajokat megbámulja de ezt elnézem neki. :)

34/N

2012. szept. 8. 19:48
 20/30 anonim ***** válasza:

Nyolc éve vagyunk együtt, ebből négy éve vagyunk házasok.

Azt gondolom, hogy ha valaki csak azért ragaszkodik valakihez, mert jó apa meg jó ember, akkor megette a fene azt a kapcsolatot. De akkor is, ha nincs intimitás, közös időtöltés, beszélgetések stb.

A kérdéseidre válaszolva:

Mi együtt reggelizünk minden nap, az az egyetlen étkezés, amit hétköznapokon együtt tudunk elkölteni. A férjem ágyba hozza nekem a kávét minden nap. A hétvégeken együtt ebédelünk.

Mindent tudunk egymásról, egymás legjobb barátai vagyunk. Napi több órát beszélgetünk, napközben is felhívjuk egymást, ha valami történik. Először egymásnak meséljük el a történéseket, gondolatainkat, érzéseinket.

Sokkal intelligensebb annál, hogy jelenlétemben nőket bámuljon és bármikor tűzbe tenném a hűségéért a kezem vagy azért, hogy ha akármi történne, ő kérés nélkül, azonnal védené a hátam, de ez kölcsönös. Véd-és dacszövetség vagyunk.

Számomra ő egy nagyon vonzó férfi és ő is vonzónak talál engem. Az a filozófiája, hogy ha az ember megtalálja azt az embert, aki a legjobb barátja és legvonzóbb számára, az utána ne keressen tovább, ennél jobb úgy sincsen.

Én pedig azt gondolom, hogy onnan lehet tudni, hogy valaki igazit talált-e, hogy a házasság alatt a legjobbat hozzák ki egymásból, minden téren. Mi, amióta együtt vagyunk, rendszeresen sportolunk, továbbképeztük magunkat a hivatásunkban, elő is léptettek, haladunk előre az életben és a másik támogatására mindig számíthatunk.

A házimunka közös, az élet közös, minden közös. Korántsem lila ködös, hanem "vasbetonba ágyazott" biztonságról van szó, amivel tudjuk, hogy mi mindig együtt maradunk. Azonosan gondolkodunk a lényeges dolgokról.

33 évesek vagyunk.

2012. szept. 9. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!