Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nem veszik komolyan a házasságot?

Eleve ilyen kontextusban a "segít otthon" kifejezéstől a hideg futkos a hátamon.... :D
Amúgy én is azt látom, hogy nagy átlagban a nőknek nagyobb terhet jelent a házasság, mint a férfinak. Nyilván léteznek kivételek, vannak szívtelen pcsák a nők között, de most nagy átlagról beszélek.

Azért váltam, amit négyes írt. Dolgoztam, többet kerestem mint a férjem, de 90%-ban rám maradt minden más is(háztartás, számlák, gyerekek). Eleinte proaktívabb volt és jobban is keresett, elégedett lettem volna ilyen felállással (otthoni teendők 70-30% arányban, cserébe ő jobban is keres, ő az, akire lehet mindig számítani).
Gyed után fordult meg a dolog. Ő nem állt vissza arra, hogy ő is csináljon itthon valamit, ha már teljes állásba visszamentem. Közben engem előléptettek kétszer. Teltek az évek. Azt vettem észre, hogy s férjem nem a társam, hanem a gyerekem, akire szintén főzni, mosni kell, észben tartani a teendőit, befizetni valóit és az anyagiakba se száll be, én úgy is jól keresek címszó alatt(egyedül fizettem ekkor már a rezsit, hitelt, nagyobb kiadásokat, ő a fizuját magára költötte csak szinte).
Ezért váltam.

És ha otthon több teendőt vállal, akkor nem zavart volna, hogy kevesebbet keres?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!