Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A nők nem veszik komolyan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem veszik komolyan a házasságot?

Figyelt kérdés
A válások több, mint 70%-át nők kezdeményezik, pedig általában ők szeretnék, hogy ne csak sima együttélés legyen. Nőknél elváltnak lenni olyan presztízs értékű dolog lett, mert igazából az bizonyítja, hogy milyen független, jól megáll a lábán. Végülis a romantikus filmekben is így van, ha nem érzed azt, amit kéne, akkor borítani kell a házasságot.

tegnap 12:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg abból fakad hogy a pasi lusta és a nő ebbe belefáradt, túl sok ilyet néztem végig
tegnap 13:05
 12/31 anonim ***** válasza:
92%
A környezetemben sok elvált nő azt mondta, hogy válás után kevesebb dolga volt otthon. Szerintem elég sokat elmond, ha könnyebb neki a férj nélkül, el lehet képzelni, hogy mennyit “segített” be addig, ha nélküle jobb. És nem egy vagy két nőtől hallom ezt.
tegnap 13:21
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

Eleve ilyen kontextusban a "segít otthon" kifejezéstől a hideg futkos a hátamon.... :D

Amúgy én is azt látom, hogy nagy átlagban a nőknek nagyobb terhet jelent a házasság, mint a férfinak. Nyilván léteznek kivételek, vannak szívtelen pcsák a nők között, de most nagy átlagról beszélek.

tegnap 13:25
 14/31 anonim ***** válasza:
93%

Azért váltam, amit négyes írt. Dolgoztam, többet kerestem mint a férjem, de 90%-ban rám maradt minden más is(háztartás, számlák, gyerekek). Eleinte proaktívabb volt és jobban is keresett, elégedett lettem volna ilyen felállással (otthoni teendők 70-30% arányban, cserébe ő jobban is keres, ő az, akire lehet mindig számítani).

Gyed után fordult meg a dolog. Ő nem állt vissza arra, hogy ő is csináljon itthon valamit, ha már teljes állásba visszamentem. Közben engem előléptettek kétszer. Teltek az évek. Azt vettem észre, hogy s férjem nem a társam, hanem a gyerekem, akire szintén főzni, mosni kell, észben tartani a teendőit, befizetni valóit és az anyagiakba se száll be, én úgy is jól keresek címszó alatt(egyedül fizettem ekkor már a rezsit, hitelt, nagyobb kiadásokat, ő a fizuját magára költötte csak szinte).

Ezért váltam.

tegnap 13:27
 15/31 anonim ***** válasza:
82%
A nőknek a házasság csak teher. NEM ÉRI MEG
tegnap 13:51
 16/31 A kérdező kommentje:

És ha otthon több teendőt vállal, akkor nem zavart volna, hogy kevesebbet keres?

tegnap 14:03
 17/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem az a válaszoló vagyok, de engem nem zavar ha kicsivel kevesebbet keres, de az a nagyon minimum, hogy ugyanannyi házimunkát végez. És ez nem úgy néz ki hogy ha adok egy listát akkor megcsinálja, hanem hogy magától észreveszi, hogy holnapra kéne kaja, meg tele van a szennyes.
tegnap 14:09
 18/31 anonim ***** válasza:
81%
Na ez a listás dolog kikészít, nekem is volt párom aki azt mondta írjak neki listát a teendőkről . Mivan?? Te nem ott laksz? Nincs szemed? Nem fogják fel mennyire megterhelő ez mentálisan. Tényleg nem sokszor éri meg a nőnek a házasság, én nem is akarok.
tegnap 14:16
 19/31 A kérdező kommentje:
De akkor miért erőltetik annyira, hogy kérjék meg a kezük és ne csak sima élettársi kapcsolat legyen?
tegnap 15:34
 20/31 anonim ***** válasza:
80%
#19 talán nem merült fel benned, hogy a nők nem egy homogén massza, és akinek ezek a dolgok fontosak, nem fog kardoskodni a házasság mellett, sőt rövid úton ki is rakja az ilyen “férfit” még a kapcsolat elején?
tegnap 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!