Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, ha összejottok azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha összejottok azzal a nővel aki tetszik nektek, mennyi idő után kéritek meg a kezét?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 06:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem az eltelt időn múlik, hanem a kapcsolat minőségén.
tegnapelőtt 06:34
 2/14 A kérdező kommentje:
És ha jó a kapcsolat?
tegnapelőtt 06:39
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

Nekem általában pont akkor kŵrik meg mikor sz.r a kapcsolat, érzik a vesztüket, vagy ki is dobtam, vagy az egyik pl akkor kért meg mikor pár honapra kkment dolgotni külfoldre nehogy addig lecseréljem.

Olyan még nem volt hogy vki azért kérne meg mert szép idilli a kapcsolat..

tegnapelőtt 06:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

3# részvétem.

Össz költözés után, ha úgy is minden jó 1-2 éven belül.

Óvatos vagyok, nehezen bízom meg az emberekben és ez egy komoly döntés. De ezt mindig egyértelműen el is mondom.

Azt is vizsgálom hogy életem végéig együtt tudunk e maradni az adott lánnyal. Ha azt érzem hogy nem akkor ezt megbeszélem vel hogy tudja és általában számítunk mert nem akarom húzni az idejét.

Kb ennyi.

tegnapelőtt 06:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki olyan korrekt, mint a #4. Gyakoribb, hogy az illető csak húzza a nő idejét, ígérget, hazudozik, és ismerkedik a háta mögött.
tegnapelőtt 06:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért nem árt tisztázni, hogy az illető meg akar e házasodni egyáltalán.
tegnapelőtt 07:25
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Én nő vagyok, de: párom 9 év után kért meg. :)

Van akinél meg egy év. Nagyon változó.

tegnapelőtt 07:30
 8/14 A kérdező kommentje:
#6 a nő vagy a férfi?
tegnapelőtt 07:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Nyilván az aki nem te.
tegnapelőtt 07:37
 10/14 anonim ***** válasza:

#8 igazából mindkettő, mert házasodni úgy nem lehet /nincs értelme/, ha a pár egyik tagja nem akarja.

Amúgy: engem a párom 2 év együttélés után kért meg. Az exét 5 év járás alatt nem. Nyilván hozzátartozik, hogy jókor voltunk jó helyen, vagyis pont abban az életszakaszban volt, amikor amúgy is időszerűnek érezte a házasságot, meg akart már állapodni, velem jó volt a kapcsolat, szerelmes volt, nyilván miért ne kérte volna meg a kezem. Szerintem ez is befolyásolja, nem csak az eltelt idő. Meg érted, 19 évesen még nem fog olyan hamar lánykérésre sor kerülni, mint mondjuk 39 évesen.

tegnapelőtt 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!