Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mit jelent a szerelem?
Csak az első 2 évet?
Hosszú kacsolatodat hogy jellemeznéd? Szerelem ez még?

Nekem a szerelem nem a rozsaszin kodos, elvakult, szorongo allapot.
Nekem ez egy lassu, tobb honapig tarto folyamat, amig megismerem a masikat es olyannak szeretem meg, amilyen, nem pedig amilyennek latni akarom, nem a benne rejlo “lehetoseget”. Ezert nem volt pl a mostani kapcsolatomban kiabrandulas, mert osszekoltozes utan is pont olyan volt, mint elotte. Tenyleg megismertuk es megszerettuk egymast, nem elneztem a hibait azert, mert pillangokat okoz (amikbol btw igy szorongokent baromira elegem van), a parom mellett semmilyen stresszt nem akarok erezni, hanem nyugalmat, kieyensulyozottsagot es stabilitast. En szerelmesnek erzem magam, baratok vagyunk, szeretok vagyunk, a szex is nagyon jo, foleg az erzelmi oldala. A szeretet nekem abszolut nem ez a kategoria, de masnak meg nem ez a szerelem, mint amit en itt leirtam.
26N
Az 1es milyen szépen megfogalmazta. Igen,szerintem is ez a lényeg lásd a másiknak a hibákkal felruházott lényét is.
Köszönöm leírtad
Nekem is ezt jelenti a szerelem,magasztosabb érzés mint a szeretet

Boldogságot ebben a fos világban.
Hamarabb eltelik a munka is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!