Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra imponálna?
Tegyük fel tetszel egy srácnak, aki kövér és emiatt önbizalomhiányos. Még mielőtt bepróbálkozna nálad lefogy, hogy több esélye legyen. Előtte önnaga miatt nem tette volna meg, hiába zavarta.
Te neked ez szimpatikus lenne?
"Aki egyszer volt kövér, az lehet újra, szóval az nem ér, csak az a jó, ahol az ember mindig is vékony volt" - mondta ezt gyakorin az egyik csaj. Nem tudom ez általános hozzáállás-e vagy csak ő volt ezzel így.
Nála tuti nem lenne imponáló.
Attól, hogy lefogy valaki, még nem biztos, hogy meg is fogja tartani a súlyát. Ez nem pár hónap lefogyás kérdése, hanem egy állandó, évtizedeken át tartó életvitel. Ha csak ideiglenes fellángolás miatt csinálja, nem válik szokássá, hogy mit eszik, és rendszeresen sportolnia kell ezután mindig, vissza fog térni a rossz életviteléhez, tehát nem sokat fog érni az a fogyás.
Nekem akkor lenne imponáló, ha tudom, hogy ezután így akar élni.
Aki "igen"-t mondott nektek miért?
Egy barátom tette meg ezt egy lányért évekkel ezelőtt, mint kiderült mostanában.
Eltanakodtam, hogy ez milyen megítélést nyerne, meg beszélgettünk is erről. Nekem kicsit sem imponálna, nagyrészt pont amiatt a gondolatmenet miatt, amit a 4-es írt. Főleg, hogy ebben az esetben elég drasztikus módszerekkel lett elérve az eredmény,amiben nem volt semmi étkezés váltás, diéta, sport. Csak kb. "éheztetés". Hirtelen fogyott egy nagyot és mellé besikerült, hogy a bőre se regenerálódott ebben.
Másik, hogy eleve félnék, hogy valaki maga miatt ennyire nem képes változtatni az életstílusán, vagy azokon a dolgokon, ami miatt rosszul érzi magát, később akkor mi várható?
Meg hasonlóan gondolom, mint az 1-es, hogy aki tetszik az plusz kilókkal is tetszik.
Kicsit sajnálom a haveromat, meg azt látom, hogy testképzavara lett, állandóan attól fél, hogy hízni fog, meg ugyanúgy rombolja az önbizalmát a megnyúlt bőre, mint anno a plusz kiló és hiába érzi, hogy mekkora hibát követett el "szerelmi fellángolásában" még mindig nem látja, hogy mi az egésszel a baj, és hogy szerintem lehet nem így kéne bevágódni valakinél vagy önbizalmat építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!