Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz megérzéseim vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz megérzéseim vannak ennek ellenére hozzá menjek?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt ebből 3 éve élünk együtt.

3 hónapja megkérte a kezem. Előtte is de azóta egyre inkább erősödik bennem az az érzet hogy ne menjek hozzá. Viszont nem tudok felhozni semmilyen racionális érvet ellene.

Mit tanácsoltok? Volt valaki hasonló helyzetben?

30N

febr. 18. 09:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Milyen pillanatnyi érzések ostoba? Régóta így érez! Olvasni se tudsz? Nevetséges vagy. Folytasd tovább a hülyeségeid. Látni, hogy olyan társfüggő vagy mint a ház.

febr. 18. 14:02
 32/44 anonim ***** válasza:
49%
#29- semmilyen féle szerelem definícióba nem fér bele az, hogy "Előtte is de azóta egyre inkább erősödik bennem az az érzet hogy ne menjek hozzá."
febr. 18. 14:02
 33/44 anonim ***** válasza:

Ismeretlenul leostobazol, mert mas nezopontot kepviselek. Azta. A magyar “vitakultura”.

Figyelj, azt csinal, amit szeretne, irtam egy velemenyt. Miert nem inkabb a kerdesre valaszolsz ahelyett, hogy belem allsz?

Azert nagyon durva kepessegeid lehetnek, ha igy ket komment utan olyan megallapitasokat teszel, amit egy pszichologus sem tud ennyi alapjan felallitani :D

febr. 18. 14:11
 34/44 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy te szintén előálltál azzal, hogy szorong úgyhogy én rám hiába akarsz mutogatni azért, hogy megfordítottam a tükröt. Másodsorban pedig ostoba vagy mert leírta a kérdésben, hogy nem tegnap, se tegnapelőtt érez így hanem régóta! Harmadrészt te képes lennél langyos víz kapcsolatban lenni még akkor is ha úgy éreznéd magad mint a kérdező. Tehát bár leírhatod a véleményed haszontalan.

febr. 18. 14:15
 35/44 anonim ***** válasza:

Oke, akkor isten ments, hogy feltartsak egy ilyen hatalmas elmeg, mint te.

🤣

Szep napot!

febr. 18. 14:18
 36/44 anonim ***** válasza:
🤡😅✋
febr. 18. 14:22
 37/44 anonim ***** válasza:
84%
Úgy érzem, hogy te nem akarsz házasodni, ha semmilyen érved nincs. Agyilag még nem értél meg erre. Mond meg neki, hogy inkább maradjatok csak jegyben, de ne siettessétek ezt.
febr. 18. 14:35
 38/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat

-a szerelem már elmúlt

-az hogy vele maradtam az egy tudatos döntés hiszen mindennek megfelel tulajdonságot tekintve amire vágytam

-az évek alatt megismert férfiakra mindre igaz (nem randiztam, csupán figyelem az embereket a környezetemben), hogy összehasonlítottam a párommal és mindegyiknèl meggyőztem magam hogy hülyeség lenne elhagyni.

-ki ne lenne bizonytalan manapság amikor minden 2.ember elválik vagy megszokásból együttél a hitel miatt.

-egy életre megbánnám ha elhagynám, mert többen mesélik h nehéz korrekt hűséges férfit találni. Ha találsz is akkor is van valami lelkisérülése

-amúgy csak 0Ft-os polgári esküvő a terv, szóval nem lagzi

-soha semmiben se voltam biztos, szóval meglepő lenne ha ebben az lennék

febr. 18. 15:54
 39/44 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nagyon fiatal vagy még. Hiába mész hozzá feleségül fog belépni életedbe nás férfi akivel érzelmileg szanaszét fogod csalni, de lehet fizikailag is (csók,tapi is megcsalás). A szeretet kevés egy házassághoz. De valójában te azért maradtál vele eddig is mert attól félsz, hogy tőle jobb férfi nem akad. Pedig egyedül is meg kéne találni önmagad és nem férfira bízni a boldogságot. Ebből boldog házasság sosem lesz hiába lennétek még milliomosak is. Mégha sose csalnád meg úgysem mert meg fog ő, vagy el fog hagyni. A házasság neked nem garancia a hűségre meg másra sem. Azért válnak el egy csomóan mert azt hiszik örökké együtt maradnak, nem lesznek olyan gondok, de konkrétan sok férfi gyerek születése után lelép. Úgyhogy szerintem is fölöslegesen lenne házasság mindegy, hogy polgári, vagy mennyi pénzt dobnátok ki.
febr. 18. 16:05
 40/44 anonim ***** válasza:
75%

készíts egy listát: mi szól mellette/ellene? Ha több az ellene, akkor nem menj hozzá.

Hiszel a horoszkópban? Ha igen, akkor esetleg kérdezz rá egy asztrológusnál.

febr. 18. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!