Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jók a megérzéseim és hagyjam ezt a roma fiút,vagy érdemes megpróbálni?
Még csak nem is igazán lehet ismerkedésnek nevezni, de máris jónéhány hazugság gyanús sztori.
Hagynám a fenébe.
nekem csak egyetlen kérdés jutott eszembe, miután elolvastam a kis irományodat.
normális vagy, bazdmeg?
"építőiparban dolgozik"
Ahhoz jár is kb. annyi IQ amennyi neki van a leírásod alapján.
7es!
Tudom igen,nem vagyok normális,de valami tényleg megfogott benne,és még most is ha bejönnek remegek az idegességtől és csak arra tudok gondolni,hogy minden ott lett elrontva,hogy megadtam a számom és hogy később írt Facebookon.
Bár a másik dolog az,hogy egyébként 250km-re lakik,és nem tudni meddig dolgoznak itt ahol én lakók(remélem nem sokáig,már majdnem két hónapja itt vannak)az utolsó üzenete az volt,hogy reméli megtalálom az igazit,én meg erre azt írtam,hogy jó utat nekik mert elvileg úgy volt hogy vissza mennek,aztán tegnap újra láttam őket 🤣tök hülyén éreztem magam,főleg azért mert erre már vissza sem írt,és hirtelen olyan magabiztosnak tűnt,bár csak látszat szerintem.
Nem tudom írásban miért nagyobb a szája mint valóságban,ahol kb alig mond valamit,chatbe meg olyanokat ír hogy jaj fél hogy megszeret
Nem tudom.Ha nem lenne gyereke és nem lakna messze esetleg,bár őszintén azt sem tudom megmondani miről beszelgetnék vele,sokszor elég volt csak egymásra néznünk ,még a csend se volt rossz,de ezzel az egésszel elrontottam.Bár az is lehet hogy csak szexuálisan vonzódom hozzá,már gőzöm sincs.Érdekes helyzet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!