Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jók a megérzéseim és hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jók a megérzéseim és hagyjam ezt a roma fiút,vagy érdemes megpróbálni?

Figyelt kérdés
Boltba ahol dolgozok be járt/jár egy roma származású, építőiparban dolgozó srác,a többi munkatársaival együtt.Egy ideje már izzik köztünk a levegő,de annyira zavarba tudtam hozni,hogy nem igazán beszéltünk aztán egyszer csak sikerült neki de azt is úgy,hogy az apja kipuhatolózta,hogy be jövök neki.Nagyon kínos beszélgetés volt,de az apja kérte el végül a telefonszámomat amit én meg is adtam neki(bár kiderült hogy az apja telefonjárol hív)Írt még aznap üzenetet de valami borzasztó helyesírással(nem ítélkezek,csak valamiért engem ez zavar)Azt írta nincs facebookja,De mivel üzeneteket annyira nem akartam neki írni,így rá hagytam.Végül hirtelen csak lett Facebook,amin az első amit kiszurtam,hogy van egy olyan posztja,amibe le van fotózva egy kisgyerek és oda van írva hogy "drága fiam"hu mondom ennek gyereke van,az f*sza,lehet barátnője is,ki tudja,meg fiatalabb nálam vagy 2-3 évvel(én vagyok 23)lényeg a lényeg megkérdeztem tőle de azt mondta testvéréjé.Utaná magánszámról hivogatott és mindig kérdezte kiírja-e a telefonom a számát(ezt se értettem)élőben pedig alig beszélt,szerény volt,normális,de mondom magánszámról hivogatott.Úgy voltam vele hagyom az egészet,pár nap múlva a bátyja érdeklődőtt hogy megharagudtam rá,hát mondom láttam hogy konkrétan van egy 4-5 éves kisfia, és erre a válasz az volt hogy az nem az övé,hanem a bátyjáé.Tök hülyén éreztem magam,de a bátyja oldalán csak kislány volt,a kisfiút nem láttam.Most tényleg ennyire hülyének néznek?annyira szimpi volt a srác,és valami megfogott benne,ahogy rá néztem és élőben annyival másabb, még sem értem..az egészet.És én érzem magam hülyén,hogy megadtam neki a telefonszámom,irkáltunk párszor,talán nem is kellett volna,de kb mindennap látom,gozom sincs hogy reagaljak.Már mondjuk nem hív,bár nem is vettem fel sosem.Tudom hogy hülye vagyok,csak valami tényleg annyira megfogott benne,és nem tudom merre tovább,hogy reagáljak amikor csapatostul bejönnek.
szept. 30. 22:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Több szempontból is furcsa az egész.Az egyik az,hogy nagyon ritkán fog meg így valaki,mint ő,a másik hogy nálam fiatalabb még sosem tetszett pláne úgy,hogy még beszélni se beszéltünk.Par egymásra mosolygás,össze nézés,és kész.
okt. 1. 08:00
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem irigylem a gusztusodat kérdező.
okt. 1. 08:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A vonzalom kifürkészhetetlen, de mivel hazudott neked így hanyagold!
okt. 1. 08:16
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
Cigánnyal soha, semmilyen körülmények között nem kezdünk. Ha normálisnak mutatja magát, akkor is valószínű, hogy nem az. Ha valóban normális, akkor pedig a kiccsalád fogja pokollá tenni az életedet.
okt. 1. 09:48
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

Erre akkor fog rájönni, ha már késő lesz.De lehet még akkor sem.Nem tűnik az értelem mintaképének a kérdező.Ezzel a fajjal keveredni értelmes embereknek nem szokásuk, és vonzódni sem képesek hozzájuk.

okt. 1. 09:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mi fogott meg benne? Külső? Mert a leírása alapján inkább az a "kerüljük minél messzebb" kategória.
okt. 1. 10:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem hiszem el hogy valós ez a kérdés. 😂 Mentális beteg vagy egyébként kérdező?? Most komolyan....
okt. 1. 10:40
 18/23 A kérdező kommentje:

17!

Valami biztos van 🤣

okt. 1. 11:10
 19/23 anonim válasza:
Menekülj.
okt. 1. 13:37
 20/23 A kérdező kommentje:
Tök egyszerű lenne ez az egész,ha nem vonzódnék hozzá(most jöhetnek a kommentek hogy biztos baj van velem és lehet,hogy van,de ezzel nem tudok mit csinálni 😅)plusz az is,hogy mindennap látom,mert be járnak.Meg kéne próbálni közömbösnek lenni,de nem tudom hogyan.Csapatostul bejönnek vagy 6-7en,nyilván nehéz jól reagálni dolgokra,főleg hogy az apja is ott van,kicsit cink a helyzet🤣
okt. 1. 16:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!