Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha párkapcsolatban sűrűn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párkapcsolatban sűrűn jelentkeznek nagyon rossz megérzések a párommal kapcsolatban, akkor hinnem kellene a belső megérzéseimnek, vagy csak az elmém 'szórakozik' velem?

Figyelt kérdés
Ilyenkor fájdalmasan ordít bennem egy érzés, hogy nagyon "nem ő lesz a megfelelő" nekem. És ez csak akkor, amikor nem vagyok vele, a társaságában. Ennek van pár kisebb, kézzelfogható oka, de nem tudom még hogy döntő jelentőségű-e. Aztán ez el szokott múlni és megint hiányzik, de mint írtam sűrűn visszajön és ugyanúgy beindul mint az őrült. Amikor vele vagyok akkor nem, viszont nagyon keveset tudok vele lenni. Ennek köszönhetően nem tudok dönteni. Nem szeretnék sem 'parás', sem naiv lenni. Ismeri valaki a jelenséget? Egyszer nagyon ezt érzem, máskor meg nagyon azt.

2023. dec. 30. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! Pontosan ebben vagyok benne. Egyik nap így kelek fel, másik nap úgy. Nagyon rászolgált arra, hogy így érezzek. Jön egy megérzés, majd el is múlik. Van egy babánk. Miatta sem olyan egyszerű a dolog. Csináltunk hülyeséget mindketten.
2023. dec. 30. 20:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2023. dec. 30. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg a csendben amikor nincs ott a másik a sok nonverbalis jel akkor tisztul le és áll össze egy realképpé.

Pl napkozben mellette ahogy beszél elhiszed.

De ejjel mielott elalszol vilagospdsz meg hogy vmi mégsem kerek. Ilyenkor ingerszegenyebb környezetben csendben magadban jobban megcsillan a valoság mint ott helyben.

Sokminden utolag esik le vagy forr ki. Nem egyszer meg szakitas szerelem elmulta után látunk csak tisztan is.

2023. dec. 30. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek van oka. Valószínűleg az, hogy keveset vagytok együtt és esetleg az, hogy kezdesz kiszeretni belőle.
 5/12 A kérdező kommentje:
Csak pár hónapja és már harmadszorra, egy éven belül kétszer szakított velem
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megvan rá a válasz. Nem ő a megfelelő hozzád, szakíts te és végleg!
2023. dec. 30. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A szakítás miatt , már nem bízol benne úgy . Nálam a szakítás pont ezért végleges mindig.
2023. dec. 30. 20:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj.
2023. dec. 30. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
Komolyan, masokat igy kinoznanak, ahogy ti eltek. Mi az, hogy ketszer szakitott? A masodikbak mar sehogy se kellett volna megtortennie, hiszen tobbet az eletben nem.jossz ossze vele. Benned van a hiba.
2023. dec. 30. 20:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A belső hang nem véletlenül jelez.
2023. dec. 30. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!