Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz megérzéseim vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz megérzéseim vannak ennek ellenére hozzá menjek?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt ebből 3 éve élünk együtt.

3 hónapja megkérte a kezem. Előtte is de azóta egyre inkább erősödik bennem az az érzet hogy ne menjek hozzá. Viszont nem tudok felhozni semmilyen racionális érvet ellene.

Mit tanácsoltok? Volt valaki hasonló helyzetben?

30N

febr. 18. 09:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
10 - Ha mind a ketten akarják és tesznek érte, akkor jó lesz. Ha az egyik nem akarja, akkor minek?
febr. 18. 10:27
 12/44 anonim ***** válasza:
73%
#10- csak van különbség a bizonytalanság és az "egyre inkább erősödik bennem az az érzet hogy ne menjek hozzá" érzés között.
febr. 18. 10:29
 13/44 anonim ***** válasza:
68%
De nem arrol volt szo, hogy nem akarja, hanem arrol, hogy van egy rossz erzese. Az erzesek pedig jonnek/mennek, alapvetoen egy tartos kapcsolatban sem az fog szamitani, hogy mit ereznek egymas irant, hanem, hogy mit tesznek a kapcsolatert.
febr. 18. 10:51
 14/44 anonim ***** válasza:
39%
#13- "alapvetoen egy tartos kapcsolatban sem az fog szamitani, hogy mit ereznek egymas irant," - wow, ez nekem új! Szerintem alapvetően fontos, hogy mit éreztek egymás iránt a tartós kapcsolatban is.
febr. 18. 10:53
 15/44 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy ne erezzenek semmit, de nem lehet csak az erzelmekre alapozni.

Tudod, a szerelem is mas idovel, hullamzik, egyszer intenzivebb, egyszer alig erzed, maskor a stressz es munkahelyi szarok miatt egyaltalan nem. A szerelem ugyanannyira dontes is, mint erzelem es tettek.

febr. 18. 12:20
 16/44 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell úgy gondolni a házasságra mint valami örökérvényű megváltozhatatlan dologra. Bármikor elválhatsz, akár 1 hét múlva is. Önmagában meg semmivel sem lesz másabb a házasélet.
febr. 18. 12:20
 17/44 anonim ***** válasza:
76%

Én nem mennék. Szerintem ez egyáltalán nem a változás miatt van és szorongás hanem egyszerűen érzed, hogy nem kéne vele maradni még kapcsolatban se. Az az érzés a te tudatalattid, saját magad nem tudod becsapni szimplán. Biztos vagyok benne, hogy nem az eljegyzés után jött a megérzés csak még inkább elő tört mert érzed, hogy házasság után még nehezebb lenne szabadulni.

Amúgy mindjárt nem válnak el az emberek, néha évekbe telik, de még 1-2 év is sok. Ráadásul minden közös lenne és a bűntudat megölne, hogy hozzámentél, de régóta érezted, hogy nem kellett volna. Hallgass önmagadra, okkal érzed magad ahogy érzed!

febr. 18. 12:49
 18/44 anonim ***** válasza:
61%
Minek belemenni egy olyan házasságba, amit már az elején sem akar valaki? El lehet válni, persze, csak egy valag penzkidobas.
febr. 18. 12:53
 19/44 anonim ***** válasza:
84%

Nincs racionális érv??

Akkor miért van benned ez az érzés??

febr. 18. 13:13
 20/44 anonim ***** válasza:
32%

Jaj hagyjuk mar ezt a tudat alatti dolgot.

Azt irta, nincs racionalis oka. Innentol kezdve ez aggodalom, szorongas, felelem a jovotol.

febr. 18. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!