Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkeresnètek életetek szerelmèt x èv után, ha mèg
mindig nem tudnátok öt elfelejteni?
21/32 A kérdező kommentje:
Országok választottak el minket egymástól.. tènyleg nagyon messze voltunk egymástòl… nem vèletlenül irtam ezt így ès a távkapcsolat tanulòkènt nagyon nehèz volt..
azóta is beszèlgettünk ès mint kiderült az a lány akivel összeházasodott, ö ápolta a lelkèt az utánnam való fájdalmas èvek után ès nagyon rendes vele, nekem más örült dolgaim voltak az èletben, elsösorban egy spontán gyerek volt ami megváltoztatta az èletemet…
Ö megmondta nekem hogy jól van ès talán … majd egyszer a kèsöjövöben.. esetleg amikor ott tartanánk akkor lehetne valami. Igen nekem is kötve van a kezem ès elsö prioritásom az, hogy felneveljem a gyerekeimet. Ez a legeslegelsö, utána meg kiderül neki is hogy alakulnak a dolgok, de akkor örülök neki hogy jól van és nem fektetek bele több remènyt, nekem már nem kell senki sem… de boldog vagyok hogy ilyen csodás gyerekeim vannak ès kitöltik napfènnyel a napjaimat
Két független ember esetében csak nyálas romantikus filmsztori ez amit leírtál. Hiába az országok. Talán akkoriban nem voltak repülőjáratok meg tömegközlekedés, hogy eljussatok egymáshoz? Két független ember ha együtt akar lenni, akkor együtt lesz.
jan. 30. 23:53
*Micsoda hülyesèg! Èn ezt nem hagyom annyiban! … lehet te hamar feladsz dolgokat de èn nem .."
Már akkor annyiban hagytad,amíg ott volt a lehetőséged, hogy változtass és inkább összefeküdtél mással.Nyugodtan ámítsd magad továbbra is.Ez a te döntésed.Senkit sem érdekel.Az viszont igen, hogy másokat is hülyének próbálsz nézni itt.Szevasz.
jan. 31. 04:01
Mai napig nem tudom elfelejteni
jan. 31. 07:42
Attól függ. Ha az a szándékod, hogy elfelejtsd, akkor igen, keresd fel. Az ilyen találkozások ugyanis szinte kivétel nélkül kiábrándítóak, és minél több idő telt el, annál inkább. Ahogy Kovács Kati megénekelte: "Találkozás egy régi szerelemmel rossz randevú, de megbocsátható". Ha meg akarod őrizni magadban az emlékét azokból az időkből, amikor még lángolt a szerelem, akkor ne keresd fel.
jan. 31. 08:47
26/32 A kérdező kommentje:
Na vègre egy normális válasz…
Igen azon kapom magam, hogy minèl többet beszèlgetek vele, annál jobban veszem èszre magamon, hogy nem is ismerem, mintha ugyanazzal a külsövel de mèg számomra egy idegen szemèllyel tartanám a kapcsolatot.Felnöttünk, nagyon örülök hogy beszèlgetünk, de jelenleg ez inkább ilyen ismerkedés baráti alapon. Már az csoda, hogy ilyen kulturáltan ès higgadtan tudunk egymással kommunikálni. Rengeteg esetben inkább az van, hogy fùjnak az exek egymàsra, utálják egymást…
Volt ami volt, rengeteg hibával, èretlen viselkedèssel, de szerelemmel ès ha nem is lesz köztünk már semmi, akkor is jó volt róla hallani ès lehet maradunk jó ismerösnek ki tudja
27/32 A kérdező kommentje:
Szerintem èn talán sose tudtam feldolgozni vagy meggyászolni öt Igazán, magamnak nem adtam meg ezt a lehetösèget ès sokban segít az, hogy beszèltem vele. Nem Volt egèszsèges egyáltalán az, amit csináltam ès visszagondolva nagyon meggondolatlan voltam. De valahogy sokkal jobban èrzem magam ès nem is bánom valahogy, a szakitásommal inditottam el Igazán az èletemet, felszabadultam, most ugranak be a szakitásos emlèkeim is ès emlèkszem mennyire jót tett nekem, hogy nem a 4 fal között ülök 0/24 órában a gèpet nèzve ès epekedek a barátom után(hozzáteszem 15 Èves voltam) … ès Most ugyanott tartunk igazábòl belegondolva.. itt van megint ez a rohadt nagy távolság ès megtaláltam a hibát is. Èn az itteni èletemet külföldön sose akartam feladni ö pedig otthon az ottani èletèbe kapaszkodott.. Pont ezèrt is szakítottam vele, mert nagyon fájt, hogy cèltalanul èvekig csak találkozgattunk de sose haladtunk elöre. Minden kezd beugrani valahogy, mert eddig csak a szèpet ès a jót láttam règröl.. meg nem is jöttem össze rögtön senkivel, hanem idövel csak hamar alkottam vele egy családot, tùl hamar… de így is ugy is az exemmel kèt totál más èletcèllal èltünk ès èlünk Most is … jelenleg is azt hozta fel hogy öt nem zavarja hogy gyerekeim vannak, meg hajlandó lenne velem ujra megprobálni,mindent fèlre tenne de csak akkor ha otthon laknèk a közelèben. Megint dettó ugyanaz a problèmánk. Ugyanaz. Ezèrt mondom, hogy ez barátilag szèp ès jó, de én már csak a nyugdijas èveimben tervezek hazaköltözni megmondom öszintèn.
28/32 A kérdező kommentje:
Mai napig èrzem a böre illatát, a hangját… a karkötöjèt amit tölem kapott már vagy 10 ève azota is hordja… tènyleg nagyon erös köztünk a kötödès, most is èrzem. 2 napja beszèlünk ès megvan az a bizonyos különleges kapocs … de valahogy egyikünk sem enged…
Nem kellene felkeresnem, mert életem szerelme velem lenne. Ha nem, akkor sosem volt életem szerelme, vagy azért nincs velem mert meghalt.
jan. 31. 21:05
Életed szerelme veled van és nem más nő ágyában.És te sem fekszel más férfi mellé, ha annyira szereted.
febr. 1. 05:00
Kapcsolódó kérdések: