Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen tervezitek az esküvőt?
25-27 évesen terveztem, 16 éves korom óta vagyok a most-már-férjemmel, így elég tervezhető volt az életem. (27 évesen házasodtunk végül).
Ha nem vele lettem volna eleve egész felnőttkoromban, akkor is kb. 25-30 éves koromra szerettem volna eljutni ide.
Én 20 évesen házasodtam. Nem gondoltam soha azon hány évesen kellene. Az volt a fejemben, hogy kutatások szerint egyre férfi 6 hónapos kapcsolat alatt el tudja dönteni, hogy elveszi a nőt vagy sem. Csak olyannal vagyok együtt akire fel tudok nézni és közös jövőt szeretnék vele. 1,5 éven belül kérje meg a kezem. Utána 1-1,5 év múlva legyen az esküvő.
Exem is megkérte a kezem 1,5 éven belül, de aztán eltelt több, mint egy év és kerülte az esküvő témát. Látszott rajta, hogy nem akarja csak kényelmes ez így neki. Ki is dobtam. Nem szeretem, ha vesztegetik az időm.
Családcentrikus nő vagyok, mindig saját családot szerettem volna és örülök, hogy találtam olyan férfit aki hasonlóan gondolkodik. :)
25 voltam amikor megházasodtam, a férjem 22. 1,5 év kapcsolat után volt az esküvőnk. A lánykérés után ( fél év) , kezdtünk egy szóban tervezgetni, hogy kinek mi az elképzelése, és az időpontkéréssel indult a tényleges szervezés, 4 hónapra rá házasodtunk.
Rég volt, most már 15. éve vagyunk együtt:)
Most 23 vagyok, 3 éve vagyunk együtt (párom 24). Együtt élünk. Ha minden jól megy, akkor leghamarabb 25 évesen házasodok. De inkább olyan 26-27 lesz az szerintem.
Egyébként az alábbiakhoz kötöm a házasságot általánosságban (azaz ehhez tartanám magam, ha most nem is lenne párom):
- Mindketten legyünk legalább 25 évesek
- Legyünk együtt minimum 2 éve
- Éljünk együtt legalább egy éve (összefüggően, kettesben, saját pénzből)
Ideális pedig: 25-30 között, több (2-4) év együttélés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!