Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságra érdemes a másik nemből kevésbé vonzó személyt választani, mert ő kisebb eséllyel megy félre, illetve korábban kevesebb szexuális kapcsolata volt, így jobban tud kötődni?
Aztán ha nincs szerencséd, elszáll az egója attól, hogy ő is kell valakinek és a kevés tapasztalat miatt majd szépen melletted gyűjti az újabb élményeket.
(Nemtől függetlenül megeshet, tapasztaltam ilyet)
Nem. Attól, hogy valaki kevésbé vonzó, még nem jelenti, hogy nem fog megcsalni. Lehet kevesebb lehetősége lesz rá, de ettől még simán megteheti. Most az jobb, ha csak néha csal meg, mert többször nem tud? Vagy ha nem csal meg, de csak azért, mert nincs lehetősége rá? Az nem ér semmit (nekem legalábbis).
A kevesebb szexuális kapcsolat pedig nem jelenti, hogy jobban kötődne hozzád.
Nem. A hűség nem külsőségek függvénye, hanem egy döntés. Az egyén döntése, ami a személyiségéből, értékrendjéből, és a párja iránti érzések meglététől függ.
Sose jönnék össze /nem mentem volna hozzá olyan férfihoz aki nem vonzó számomra külsőleg is. Nem vagyok igénytelen, és nem cseszem el az életem egy ilyen jellegű langyos fos házasságnak nevezett bohózatban.
Én élvezni akarom ( élvezem is) a szexet a párommal, és a mindennapi életet is, nem akarnék olyat akitől viszolygást érzek, mert nem vonz, nem akarom, hogy kerülni kelljen hogy ránézzek stb.
Semmi értelme. Egy sokak számára nem vonzó/ " csúnya" pasi is lehet hűtlen, és egy sokak számára vonzónak tartott férfi is lehet hűséges a szerelméhez.
Unokanővérem férje úgy néz ki, mint egy kobold, de mindig van szeretője.
Alacsony, kopaszodó, öregedő, csóró, és a felesége mindig megbocsájt, ha kiderül a viszony, senki sem érti, hogy miért. Pedig nem csúnya nő, jobbféle átlagos. Kb. 25-30 éve vannak együtt, van 2 gyerek is.
Ebbből kiindulva: a külső nem garancia semmire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!