Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ennek mi értelme volt? Minek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme volt? Minek kellett hozzászólni?

Figyelt kérdés
Épp mentünk valahová, a férjem, miután persze elsőként kívánt kellemes ünnepeket a szomszéd (igen csinos) hölgynek, odaszólt neki, hogy "szép időnk van". A nő meg mint a tejbetök vigyorgott rá.

dec. 26. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:

"68: Nem. Csinálja magának, tudja le úgy."

Ugye csak viccelsz? 🤣

Most olvastad el a jó cikket pont erről...

jan. 5. 18:37
 72/81 A kérdező kommentje:

70: mindketten 50 évesek vagytok? Egyikőtök (hölgy) fiatalabb? 30 év után is heti 3,4 alkalommal??? Ne már...

Ezt hogy?

jan. 5. 19:02
 73/81 anonim ***** válasza:
50%
72!A férjem 57,én 51 vagyok,s képzeld 30 év után is imádjuk egymást s megvan a heti 3..Voltunk már többesben is,de nem volt olyan jó mint a férjemmel..Rendszeresen lovaglom.
jan. 5. 19:36
 74/81 anonim ***** válasza:
33%
Mi egykorúak vagyunk,férjem és én benne a hatvanas években,de azért hetente minimum egyre mindig van idő,van hogy több.Ha fickós nagyon,akkor sosem utasítom el,s ugyanolyan finom a répája mint 37 éve.
jan. 5. 19:38
 75/81 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan! Szetintetek ha heti 2-3 alkalommal szexelnénk, akkor ellen tudna állni pl. A szomszéd szuperkívánatos csajszinak? Nem babrálná a fantáziáját, hogy mikyen lehet vele az ágyban? Hogy milyen meztelenül? Milyen lehet kényeztetni a gyönyörű testét? Elég lenne neki az én aszott testem? Amit már 30 éve ismer....
jan. 5. 21:00
 76/81 anonim ***** válasza:
44%
Ha rendszeresen leszopot,lenyeled neki s dugsz vele akkor lehet.Vagy vegyétek be 3.-nak.
jan. 5. 21:08
 77/81 anonim ***** válasza:
100%

"Elég lenne neki az én aszott testem?"

Sose becsüld le magadat!

Én egy velem egykorú asszonyt szeretek, de az én szememben ő nem 51, hanem 17 éves!

jan. 5. 23:36
 78/81 anonim ***** válasza:

A férjed szeret téged és büszke rád, ha kézenfogva sétál veled.

És igen, ettől még elképzeli a szomszéd csajt is, meg mást is, ez így normális!

jan. 5. 23:38
 79/81 anonim ***** válasza:
0%

Meg ilyen idi@tat rég hallottam kérdezi mint te.

És még ki is emeled!

kezeltetni kéne magad mert biztos elhagy a ...ba kivétel ha nem h.lye vagy vmilyen személyiségzavarral küszkód.

jan. 26. 23:02
 80/81 anonim ***** válasza:
0%
Passz lehet en is vagyok a szomszéd csaj, elég h.lye nyanya csajjal vam együtt, amolyan boszorkány típus. Lehet te vagy az?
jan. 26. 23:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!