Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ennek mi értelme volt? Minek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme volt? Minek kellett hozzászólni?

Figyelt kérdés
Épp mentünk valahová, a férjem, miután persze elsőként kívánt kellemes ünnepeket a szomszéd (igen csinos) hölgynek, odaszólt neki, hogy "szép időnk van". A nő meg mint a tejbetök vigyorgott rá.

dec. 26. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
52%

Sok az autista itt aki szerint ez egy teljesen aszex nemtelen dolog volt.

Higyjétek el a 2 méteres tetkos drogdílernek nem dobná így oda a ház legvégéből, hogy ihajcsuhaj boldog karit bratyo hagy puszeroljam az öklöd te kis te..

dec. 26. 16:40
 22/81 anonim ***** válasza:
9%

Télleg. Ez lenne neki a válaszom hogy vmi bmw s csákóknak elkezdenék kacsintgatni meg s.ggre esni előttük🤣

Amugyis szivattam már ezzel az exem, az nagy volt.

Plázában jött szembe egy csapat pasi, én meg elkezdtem hirtelen a számat nyalni hajat dobni, meg kacsintgatni mint vmi marilyn monroe, a pasim meg csak azt látta hogy tízbol tiz pasi meghülyül, forog utánam majd' megállnak, majd leesett az álluk🤣 azt se tudták hirtelen nem e ismerjuk egymást vagy ez mi volt🤣

dec. 26. 16:44
 23/81 anonim ***** válasza:
10%
A bárgyú f.szfej exem meg annyit látott az egészből hogy azzz igggen, sorba állnának d.gni..
dec. 26. 16:45
 24/81 anonim ***** válasza:
9%

Ja meg mikor strandom mentem másik exemhez mellettem napozo pasik. Akkor meg elkezdtem krákogva köhögni erre az összes pasi joformán felult és lesték mi van..

A párom meg messzebbrol annyit látott csak hogy sorra les az összes pasi ahogy vonulok🤣

dec. 26. 16:47
 25/81 anonim ***** válasza:
54%
20.Van aki meg akkor is tagadásban van, mikor az orra előtt pakol valakit a férje, te meg pont ilyen lehetsz, olyan aki minden dumát becop. Lehet röhögni akkor is, mikor megcsalnak. Hihihi
dec. 26. 16:47
 26/81 anonim ***** válasza:
0%
Jaj ha a csaj csinal vmit pasikkal azt meg "nyem szabad egyből ejnyebejnye még lepontozza a sok au.
dec. 26. 17:01
 27/81 anonim ***** válasza:
38%
Basszus, itt mindenki ilyen önbizalom zéró ember, akiknek már megcsalás, hogy boldog karácsonyt kívánsz a szomszédnak? Jesszus...
dec. 26. 17:10
 28/81 anonim ***** válasza:
84%

Csak nem hülye. Ez nem önbizalmi kèrdés amikor a hímpárod más csiribiriknek nyalizik.

Persze lehet vakon is élni struccként is. Az is egyfajta boldogság.

dec. 26. 17:33
 29/81 anonim ***** válasza:
11%
Én nem tudom, hogy ti hol éltek, de nálunk zermészetes, hogy ünnepekkor mondjuk boldog karácsonyt kívánunk egymásnak. A szomszéd háromgyerekes anyukának, a kb. 80 éves Bélabácsin át a kamasz Krisztikének is. Eszembe nem jutna, hogy a párom rá van indulva emiatt bárkire is.
dec. 26. 17:45
 30/81 A kérdező kommentje:
29: az még nem is lenne gond, hogy boldog karácsonyt kíván, de ennyinél meg lehetett volna állni, minek az "értelme nincs" odaszólogatás? Ez a "csak szóljon valamit" de miért is??
dec. 26. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!