Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ennek mi értelme volt? Minek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme volt? Minek kellett hozzászólni?

Figyelt kérdés
Épp mentünk valahová, a férjem, miután persze elsőként kívánt kellemes ünnepeket a szomszéd (igen csinos) hölgynek, odaszólt neki, hogy "szép időnk van". A nő meg mint a tejbetök vigyorgott rá.

dec. 26. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
60%
Tuti hogy tetszik neki a csaj. Ez engem is nagyon bántana. Én is ezt csinálnám utána más férfival.
dec. 26. 22:51
 42/81 anonim ***** válasza:
74%

"13, ilyenkor pont hogy rossz ötlet szánalmas versengésekbe belemenni. A valódi nő az aki melegítőben is nő tud maradni. És nincsszüksége majomkodásra rivalizáciokra jöttmentekkel szemben."

Milyen igaz!

dec. 28. 11:58
 43/81 anonim ***** válasza:
35%

Nagyon unatkozhatsz, ha most ez a két mondat fog lekötni 2 hétig.

Valami más baj is lehet nálatok, amivel viszont nem foglalkozol.

dec. 28. 17:33
 44/81 A kérdező kommentje:
43:csak zavart. Rosszul esett.
dec. 28. 17:53
 45/81 A kérdező kommentje:

42:ha akarnék sem tudnék versengésbe belemenni. Nem az én súlycsoportom a nő.

Nem írtam, de kb. 20-25 évvel fiatalabb tőlünk, tökéletes alak,bájos mosoly, hosszú, dús barna haj...

dec. 29. 06:48
 46/81 anonim ***** válasza:
89%

Akkor meg feleslegesen izgulsz.

Úgyse kell neki az öreg kakasod.

dec. 29. 08:42
 47/81 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy a férjem a korához képest igen jól tartja magát, sármos, nincs elhízva, fiatalosan öltözködik.
dec. 29. 15:16
 48/81 anonim ***** válasza:

Akkor miért sajnálod tőle a lehetőséget, hogy csajozzon és egy kicsit fiatalnak érezze magát?

Ismerkedjél, pasizzál te is!

jan. 2. 13:51
 49/81 A kérdező kommentje:

48: persze... Hogy kialakuljon egy szeretői viszony köztük?

Az hiányzik.

Engem lekötnek más dolgok. Nem pasizok.

jan. 2. 13:58
 50/81 anonim ***** válasza:
Naponta 10 másik fiatal nőre rámosolyog és ráköszön a párod, csak azt nem látod.
jan. 2. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!