Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha nem szívesen segít ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szívesen segít ki a bajban, hanem mindig leszíd a házastársam , olyankor mire gondoljak? Mindig ezt tapasztalom ha bajban vagyok jön a letolás..

Figyelt kérdés
dec. 19. 10:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Amire letolt hogy hogy nem voltam képes oda figyelni, stb.

Eddig ilyen soha nem történt meg velem..

dec. 20. 22:25
 12/18 anonim ***** válasza:
19%

Nekem inkább az a kérdés, miért vagy együtt egy toxic bunkóval?

Ez az ember kizárólag magát szereti. Téged nem.

jan. 1. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

"8# a világítást az autón felejtettem és lemerült az aksi."

Még a 35 éves 190-es Mercimben is sípolt a jelző, ha kinyitottam az ajtót és rajta volt a világítás. Nem jelzett a kocsid?

jan. 4. 15:52
 14/18 A kérdező kommentje:
13# valószínű hogy jelzett, de sosem volt úgy hogy egyszerűen nem hallottam meg, vagy annyira el voltam gondolkodva..
jan. 4. 16:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Mindegy, megesik az ilyen mással is, én inkább kiröhögtelek volna az urad helyében és segítettem volna... De este kaptál volna valami büntit...
jan. 4. 17:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem igaz, hogy ez a tulajdonsága ne derült volna ki házasság előtt, az ilyen ember nem tudja titkolni az indulatait.

Ha te magad nem alakítasz rajta évek óta kommunikációval, akkor mit vársz? Mi oldjuk meg?

jan. 4. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

"világítást az autón felejtettem és lemerült az aksi.

Kértem hogy bikázza be, és jöjjön segítsen"

Hát baszki ha te neked megvan a jogod ott felejteni akkor neki is van joga ahhoz, hogy ne segítsen elvégre te követtél el hibát.

"Ha nem szívesen segít ki a bajban"

Ha többször előfordul, hogy a felesége helyett a gyereke vagy egyáltalán nem meglepő, hogy letol a búsba és már alig akar segítséget nyújtani.

jan. 4. 18:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Vannak normálisak is nemcsak betegek
jan. 9. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!