Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, a férjem kikészít már ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Nem borzasztó dolog, de engem mégis nagyon zavar. Mindig is fingósabb volt a férjem, de azért visszafogta magát.

Az elmúlt másfél évben leszarja. Folyamatosan fingik. Simán van, hogy vacsorázok az asztalnál, ő fekszik a kanapén és nyomja. Mellé rohadt büdöset is. Össze eszik mindent, csokit, főtt ételt, süteményt.

Megkértem már olyan sokszor, hogy ne csinálja. Nyilván nem arról van szó, becsúszik néha. Akkor mondja, hogy jó odafigyel. Pár napig oké, aztán megint kezdi. Ha kell hanem fingik.

tegnapelőtt 10:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Fingjál rá te is.
tegnapelőtt 13:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Mert egy b... Ha kell is, kell, de akkor kimegyek a mosdóra, megtisztelem ennyivel bármelyik embert.
tegnapelőtt 14:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Gyerek van? Gondolom az is fingik.
tegnapelőtt 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Az én férjem is fingósabb 😃 én nem tudtam megnevelni az évek alatt (17 év) sőt, a kisfiúnk ugyanúgy mint az apja... h mit tettem h megnyugodjak és ne zavarjon? Én sem zavartatom magam, ha jön hagy jöjjön, ha nekik szabad nekem is... 😃 tök jól elvagyunk így, én sem feszengek előttük, ők meg élvezik a dolgot, ha én pukizok azon nagyon jónak nevetnek. Ennyi 😃
tegnapelőtt 16:03
 15/19 anonim ***** válasza:
14 ez aranyos, de ne legywn már normális hogy evés közben odafingik.
tegnapelőtt 16:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is el kéne mennie orvoshoz. Ha állandóan fingik, az nem normális. Sajnos én is állandóan puffadok és szelek, kb minden nap ebéd utantol egészen estig, pedig nem eszek össze minden sz.rt. egyelőre nem találják a vizsgálatokon az okát, de rohadt kellemetlen. Én igyekszem diszkréten intézni, de ha a párommal sorozatozunk este, 5 percenként rohangalhatnek ki, ha nem akarnám előtte csinálni. Ez nekem is ugyanolyan kellemetlen, mint a másiknak szagolni, csak nekem még fájdalmaim is vannak mellé. Neki sem tetszik, de megmondtam, hogy nem fogok felrobbanni miatta, sajnálom.
tegnapelőtt 16:48
 17/19 anonim ***** válasza:
16. Köss egy zacskót a fenekedhez.
tegnapelőtt 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Fingjon befőttes üvegbe. Csak ne nyisd ki soha utána 🤣
tegnapelőtt 17:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Fruktóz meg laktulóz hidrogén kilégzéses tesztre menjetek el. Nekem fruktóz intolerancia okozta, napi többszáz puki, hasfájás... Mióta tartom rá a diétát teljesen normális minden.

A laktulóz meg SIBO-ra szűr, az is okozhatja ezt.

tegnap 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!