Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak, a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, a férjem kikészít már ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Nem borzasztó dolog, de engem mégis nagyon zavar. Mindig is fingósabb volt a férjem, de azért visszafogta magát.

Az elmúlt másfél évben leszarja. Folyamatosan fingik. Simán van, hogy vacsorázok az asztalnál, ő fekszik a kanapén és nyomja. Mellé rohadt büdöset is. Össze eszik mindent, csokit, főtt ételt, süteményt.

Megkértem már olyan sokszor, hogy ne csinálja. Nyilván nem arról van szó, becsúszik néha. Akkor mondja, hogy jó odafigyel. Pár napig oké, aztán megint kezdi. Ha kell hanem fingik.

tegnapelőtt 10:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33%
Válj el
tegnapelőtt 10:31
 2/19 anonim ***** válasza:
65%
Már nem szeret, nem tisztel, így nem érdekli, hogy zavar.
tegnapelőtt 10:38
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet egészségügyi probléma mögötte? Mert oké, hogy össze eszik sok mindent, de ha ez csak kb. másfél éve zajlik lehet mögötte betegség különösen ha büdi. Miért nem gondoltok inkább mindketten orvosra?
tegnapelőtt 10:42
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg neki, ha eszel és fingania kell, akkor szépen tápászkodjon fel, és fingjon a fürdőszobában mondjuk. Kevesebbet miattad úgy sem fog fingani, nem így működik az emberi test, de azt meg tudja tenni, hogy arrébb vonul
tegnapelőtt 10:51
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Hány éve fingik az orrod alá, mióta a férjed?
tegnapelőtt 11:03
 6/19 A kérdező kommentje:
9 éve vagyunk együtt. Mindig is fingós volt de nem ennyire.
tegnapelőtt 11:08
 7/19 anonim ***** válasza:
16%
Ne rinyálj egy természetes dolgon. Max. azt kérheted rajta számon, hogy nem szellőztet.
tegnapelőtt 11:13
 8/19 anonim ***** válasza:
60%

Van aki még külön szól is, hogy "figyi" és durrr.. Felemeli a lábát is hozzá es röhög közben.

Igazi tajparaszt az ilyen, közben elvárja, hogy felnézzenek rá, komolyan vegyék, meg egyből megkívánják. Fingik hangosan böfög mint egy disznó.

tegnapelőtt 11:28
 9/19 anonim ***** válasza:
92%

7

Akkor a pasikák se rinyáljanak a szőrös láb, hónalj vagy karmiatt, mert az is teljesen természetes.

tegnapelőtt 12:00
 10/19 anonim ***** válasza:
30%
Könnyem folyt a röhögéstől ahogy ezt elolvastam, tudom ez nem segít rajtad, de az én napomat feldobtad ezzel a kérdéssel 🤣
tegnapelőtt 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!