Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen beszóláshoz?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit,akivel elég jóban lettünk. Tetszik nekem,nem tagadom,de nem történt közöttünk semmi,mert nekem családom van.
Futó ismeretség volt, valószínűleg nem találkozunk többet és búcsúzáskor azt mondta,hogy majd keressem meg,ha esetleg elválnék. Ezt viccnek szánhatta?
dec. 4. 19:41
1/9 anonim válasza:
Nem tökmindegy? Vagy válni tervezel? Őszintén én leszrnám a dolgot, ha nincs kilátásban válás, oly mindegy, hogy ő mit akart ezzel.
2/9 anonim válasza:
Ha nem annak szánta, akkor elválsz? Szerintem itt nem az az igazi kérdés, hogy ő minek szánta...Az természetes dolog, hogy megtetszik más is, akár házasság alatt, de a döntés a te kezedben van, és megfogadtál valamit a társadnak...
3/9 anonim válasza:
Poénoskodó, manő_arc_vagyok_ezért_jól_megnevettetem típusú szöveg. Max a phaszára húzna, semmi több.
4/9 anonim válasza:
Szánalmas egy ember lehet, azt hiszi, hogy ettől olyan laza és poénos.
5/9 anonim válasza:
Én egyszer azt mondtam a kollégámnak, hogy "kár, hogy nős vagy".
Azóta elvált és már az én férjem
Bármi lehet.
6/9 anonim válasza:
Gondolhatta komolyan, ha jóban voltatok.
Persze viccesen rá is erősíthetett.
7/9 anonim válasza:
Munkahelyen ismerkedtunk meg a ferjemmel, en kapcsolatban eltem, o hazassagban. Nem voltunk szeretok, nem dugtunk a parjaink hata mogott. Sok honapnyi beszelgetes tortent, illetve egyetlen csok. En par nappal kesobb cuccoltam el, o egy honap mulva koltozott a felesegetol. Ez a covid kezdeten volt, azota egyutt, hazaskent es 3,5 honapos a kozos kislanyunk.
8/9 anonim válasza:
Egyszerűen csak nem akarja a kapcsolatodat,házasságodat szétszedni. De ha már szabad vagy,mert elváltál,megkeresheted. Ha ezt jól gondolom,akkor ez nem beszólás,hanem egy pozitív gondolat,mert ha más házasságát figyelembe veszi,akkor talán a sajátjában sem csalfa.
9/9 anonim válasza:
Ha csak futó ismeretség volt, akkor nem vehető komolyan, csak egy béna poén volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!