Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen beszóláshoz?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit,akivel elég jóban lettünk. Tetszik nekem,nem tagadom,de nem történt közöttünk semmi,mert nekem családom van.
Futó ismeretség volt, valószínűleg nem találkozunk többet és búcsúzáskor azt mondta,hogy majd keressem meg,ha esetleg elválnék. Ezt viccnek szánhatta?
tegnap 19:41
1/2 anonim válasza:
Nem tökmindegy? Vagy válni tervezel? Őszintén én leszrnám a dolgot, ha nincs kilátásban válás, oly mindegy, hogy ő mit akart ezzel.
2/2 anonim válasza:
Ha nem annak szánta, akkor elválsz? Szerintem itt nem az az igazi kérdés, hogy ő minek szánta...Az természetes dolog, hogy megtetszik más is, akár házasság alatt, de a döntés a te kezedben van, és megfogadtál valamit a társadnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!