Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még?
Férjemnek nem nagyon megy a gyereknevelés, inkább csak idegesítik őt.
Próbálkozik, de hiába, még egyszer kétszer megy neki a türelem, de aztán pár hét alatt elfelejti amiket mondok tanácsnak, és ugyanúgy ordibál velük.
Sajnos az én türelmem is elfogyott az irányában, és amikor így viselkedik, én kivonulok a helyzetből, aztán másnap meg engem kérdezget, hogy mit kéne másképp csinálni, meg stb. Mikor ezerszer elmondtam neki, próbáltam ilyenkor már nem reagálni a kérdésére, mert tököm kivan azzal hogy mindig el kell mondani neki mit kell csinálni, de az sem jó, ha meg elmondom neki 1001-edszerre akkor meg már ingerült vagyok, hogy basszus, 1000szer elmondtam, nem igaz hogy nem tudod megjegyezni??
És akkor fel van háborodva, hogy én miért vagyok ideges?
Elmondom neki, a gyerek azért idegesít direkt téged, mert figyelemre vágyik tőled (velem nem csinálja ezt). Foglalkozz érdemben a gyerekkel minden nap! Egyszer kétszer megy neki aztán leszarja, nemtudom, inkább telefonozik. A gyerek már panaszkodott erre, apa mindig telefonozik, a wcre is magával viszi... Erre mondom neki hogy ezt mondta a gyerek, hát ez nem igaz meg stb. Fenéket nem.... Még hazudik is. Nagyobbik lányunk kicsit nehezebb természetű. De egyszerűen a férjem olyan mint egy tuskó, érzelmeit kifejezni nem tudja, kedveskedni nem tud (velem se). És még szerintem az esze is kevés ahhoz hogy felfogja ezeket a dolgokat.
Mégis mindig nekem van bűntudatom miatta, hogy én már nem bírom elviselni a töketlenségét. :(
Azért mert a kérdezőnek viszketett a méhe, a pasas meg túl gyáva volt neki nemet mondani.
11# ez egy buta kérdés. A gyereknevelés tele van buktatókkal és örömókkel.
Terád sincs ráírva hogy szar apa leszel. Arról nem is beszélve hogy a gyerekek különböző életszakaszai különböző bánásmódot, gondoskodást igényel. Lehet hogy a kérdésben szereplő apuka példás családapa volt amikor kicsik voltak a gyerekek, te lehet hogy átvonultál volna a masik szobába aludni vagy haza se mentél volna, más meg olyan törődéssel gondoz egy csecsemőt hogy le a kalappal. Aztán amikor nagyobbak lesznek a gyerekek, megint más apukàk meg inkább abban a korban találják meg velük a hangot ecc.ecc.
A gyereknevelés mindkét félnek hullámvölgyek persze ha neked nincs gyereked honnan is tudhatnád.
Nem is túlzotál el semmit sem. Aha!
Saját hangod is majd figyeld meg és csöndesedj el! Olyan hibákat sorolsz fel ami egy anyának a nevelés mellék hatása is lehet akàr. Vagy épp azért nem. Lehet mégis ért csak neked van valami únszinpátiád vele
Ennek az lesz a vége, hogy a gyerek megérti, hogy az apja szrik a fejére, anyuka meg asszisztál a dologhoz, az érzelmi bántalmazáshoz - és amint tud, lelép.
Semmi baj, ő jól jár - én is elhúztam otthonról, mert anyám kiabálós, türelmetlen hülyepitsa, apám meg bólogatójános. Tudod, kinek kell ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!