Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kinél hogy van ez az együttélé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél hogy van ez az együttélés során?

Figyelt kérdés

Szóval pl. valami nem tetszik nekem amit a másik csinál, vagy otthagy valamit, akkor szólok érte? Vagy szó nélkül elpakolom.

Mert pl nálunk az van, hogy engem nem zavarnak dolgok (néha otthagyja a tányérját evés után, nem teszi a cipőjét a cipőtartóra, melléteszi). Esetleg nekem ezek nem tetszenek, de nem bosszantom magam miatta, hanem fogom azt arrébb teszem.

Férjem viszont az ellenkezője. Mindent megjegyez. (Pl kiszórtam a kávét, a táskámat az étkezőszékre szoktam tenni, szerinte nem ott a helye, tegyem el onnan, nem lehet elférni, zavarja, pizsamámat néha a fürdőben hagyom....stb, stb.) Vagy nem törlöm le a pultot, akármi. Én nem vagyok egy patika tisztaságmániás, de rendben van a házunk, hetente kitakarítok, mindent kimosok, próbálok rendet tartani, két kis gyerekünk mellett.

Tegnap is hazaértem előbb, kitakarítottam, felmostam, rendet raktam.

Az étkezőszéken volt a táskám. Senki más nem akart leülni enni, 4 szabad szék volt. Férjem megjegyezte, hogy nem lehetne-e máshova tenni a táskám? mert nem lehet itt elférni. Erre én felcsattantam, hogy hagyjon már ezzel békén, hogy én oda szeretem tenni, bőven 4en is le tudunk ülni, nekem az a praktikus, mert ha megyek valahova, kényelmesen be tudok pakolni. Persze ha útban van, elrakom onnan.

De számtalan ilyen dolog van. Mindenre megjegyzést tesz. Rosszul esik hogy nekem eszembe nem jut ez, mert nekem TERMÉSZETES hogy együtt élünk és ha otthagyott valamit, elpakolom, kész. Vagy ha zavar, elteszem.

Tegnap is még én éreztem magam rosszul, hogy ideges lettem egy mondatától, pedig nem bunkón vagy idegesen mondta. De már tele a hócipőm a megjegyzésekkel, és nem értem.

ma 11:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"nekem TERMÉSZETES hogy együtt élünk és ha otthagyott valamit, elpakolom, kész. Vagy ha zavar, elteszem"

Ezt így szó szerint mondd el neki, beszéljétek meg, egyeztessetek erről, és éljetek még sokáig együtt boldogan.

ma 11:43
 2/17 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyunk :D Én kiváncsi vagyok másoknál ez hogy van. Mert rosszul érzem magam a tegnapi miatt, hogy lecsesztem.
ma 11:45
 3/17 anonim ***** válasza:
26%

Mondjuk én se állok be a konyha közepére a robogóval, mert onnan kényelmesebb lenne indulni, mint kint a hidegben.

Nekem csak az az érdekes, hogy neked elvileg mennyire természetes az együttélés, de mégsem tudod elfogadni ha neki valami nem jó. :D

ma 12:02
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk én vagyok ilyen. A párom hajlamos szanszét hagyni a dolgait. Mivel kicsi a lakás, így 1-2 nem a helyén lévő cucctól is kupisnak látom az egészet. Gondolok itt egy evés után nem egyből kivitt tányérra, a fogkefe vagy borotva nincs visszarakva a helyére csak ott hever a csapon, a cipője nem a cipőtartón van, stb..

Én már megkértem többször, hogy figyeljen ezekre oda, mert engem zavar. Akkor ideig-óráig figyel, majd 2 hét múlva újra ott a fogkefe a csapon. 😂 én már feladtam, nem fogok ebből drámát csinálni, inkább elrakom ezeket a dolgokat

ma 12:13
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem. Az neked természetes, hogy más után pakolj, de az nem, hogy magad után? Azért a kiszórodott kávét otthagyni elég disznó dolog.
ma 12:14
 6/17 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem cseszed le, akkor nem tanulja meg.
ma 12:20
 7/17 anonim ***** válasza:
43%
Na hát ettől szép az élet, hogy mások vagyunk, máshogy látjuk a dolgokat. Én meg totálisan neked adok igazat. Most komolyan négyen vagytok a házban, ráadásul főleg a kis gyerekek tesznek ám hogy ne unatkozzunk. Én is rosszul lennék ha hazaérek munkából leraknam a táskám a székre és mar kapom a megjegyzést. Többi válaszolóra kiváncsi lennék, ti hirtelen hova rakjátok a táskátokat ha hazajöttök? Pláne első kisgyereket oltoztetni stb. Nem az hova hogy precízen rakjam a szoba sarkába a táskám. Legyen rend, tisztaság oké, de nekem ez már a ló túlsó oldala. A ház van értünk nem mi a házért.
ma 12:38
 8/17 anonim ***** válasza:
23%
#7 Én pl nem halok bele, hogy a helyére tegyem. Nem azon az egy másodpercen fog múlni semmi.
ma 12:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Elfogadom az álláspontodat. De azon se múlik semmi ha a 4 szék egyikén ott van a kérdező táskája senki sem hal bele. De komolyan kérdezem, hol van a táskának a helye? Amúgy ezt elkell fogadni, valakinek precízen legyen minden a helyén állandóan hisz minden csak 1-1 másodperc. Szerintem sokkal kevesebb ilyen tökéletes háztartás van, mint amennyien így nyilatkoznak erről és nem neked szánom előző, csak úgy általánosságban. Volt olyan aki engem leszólt egy két dolog miatt, majd kiderült hogy nála kanyarba sincs olyan patika rend mint ahogy előadta.
ma 12:48
 10/17 anonim ***** válasza:
23%
Úgyhogy kérdező szerintem ne érezd emiatt rosszul magad, ettől még nem vagy trehány vagy kupis. Egyébként tegyél te is 1-2 napig szóvá dolgokat a férjednek, lássuk ő mit reagal
ma 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!