Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert nem tud kérni a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tud kérni a férjem?

Figyelt kérdés

Allandoan ezt csinálja és nekem ez rosszul esik, meg nem értem.

Pl valamire szüksége lenne, de nem kér meg hogy legyszi csináld ezt meg azt hanem körbe szaglász hogy mit csinálok, aztán inkabb azt mondja hogy mindegy...

Pl. Orvosnál volt ki kellene váltani a receptet:

Ő:

Mész gyógyszertárba? (minek mennék, nem járok oda minden nap...)

Én: nem terveztem

Ő: jó akkor mindegy.

Erre kérdezem miért nem kérsz meg rá?

Hát ő nem tudja, mindegy...

Pedig amúgy nem lenne nekem erőfeszítés, és megtennem, de ez a sunyi dolog, ahelyett hogy azt mondaná, kérlek menj már be nekem...

nov. 11. 10:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Én ki nem állhatom az ilyen hátulróljövő kezdeményezéseket, ha valaki ilyennel próbálkozik akkor hülyének tettetem magam mint aki nem érti. Nyögje ki mit akar, csak az egyenes kommunikációban hiszek és csak úgy vagyok hajlandó együttműködni vagy szívességet tenni. Az ilyen játszmákban nem veszek részt. A kérdésben leírt szituációban simán megkérdezném hogy mit akarsz? Azt hogy elmenjek a gyógyszertárba? Akkor mondd azt én meg azt mondom hogy el lehet fáradni magadnak.

Nekem ilyen személyek csak családban és ismerősök között vannak és ignorálom a célzásaikat, mint pár/férj ilyen nem volt és nincs, párkapcsolatban nem bírnék ilyennel lenni.

nov. 11. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Férfinak nem erőssége a kommunikáció.

Csoda, hogy puhatolózás szintig eljut beszédszinten.

nov. 12. 00:01
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Márpedig ez passzív-agresszív sunyulás.

Állandóan célozgat, és eleinte még CSAK célozgat, de utána majd jön idővel a sértődés, mert "nem találod ki, mit akar" (anyám 2.0)

Miért jó neked együtt lenni egy ilyen emberrel?

Én a falra mászok a férjedhez hasonlóktól, mert aki ilyen az amúgy 99%-ban kommunikációs analfabéta, azaz semmit nem lehet vele érdemben megbeszélni.

Mondjuk anyám mellett megtanultam jó nagy ívben leszrni. Aki célozgat nekem, az így járt. Vagy megmodnja kerek-perec, mit szeretne, vagy b.hatja. Nem vagyok gondolatolvasó, és nem is akarok találgatni.

nov. 14. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Na, a sok passzív-agresszív lepontozott :D
tegnap 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!