Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tud kérni a férjem?
Allandoan ezt csinálja és nekem ez rosszul esik, meg nem értem.
Pl valamire szüksége lenne, de nem kér meg hogy legyszi csináld ezt meg azt hanem körbe szaglász hogy mit csinálok, aztán inkabb azt mondja hogy mindegy...
Pl. Orvosnál volt ki kellene váltani a receptet:
Ő:
Mész gyógyszertárba? (minek mennék, nem járok oda minden nap...)
Én: nem terveztem
Ő: jó akkor mindegy.
Erre kérdezem miért nem kérsz meg rá?
Hát ő nem tudja, mindegy...
Pedig amúgy nem lenne nekem erőfeszítés, és megtennem, de ez a sunyi dolog, ahelyett hogy azt mondaná, kérlek menj már be nekem...
Ez nem ugráltatás, házastársak vagyunk, természetesen bármit megtennék amit kér és nem esne nehezemre. És sosem érzékeltettem vele ilyesmit, hogy nekem ez gáz lenne.
Amúgy nem csak velem csinálja ezt
Barátaival is.
Pl múltkor panaszkodott hogy összeveszett a haverjával, hogy az kérdezte tőle: nem jössz erre a létrával?
erre a haverja mondta nem, hogy igazán megkérhetné rá és akkor menne...
Kicsit olyan furcsák itt a válaszok. Én úgy látom, hogy megkérdezi, hogy mész-e, és ha kiderül hogy nem, akkor mindegy. Ha azt mondaná, "igen, megyek arra", akkor azt mondaná, hogy "akkor kérlek, váltsd ki ezt a receptet".
De ha nem is mész, akkor mindegy, "majd elmegy érte másnap".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!