Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom munkája miatt 200km-el messzebb vagyok a családomtól. Mit tegyek?
A párommal a munkája miatt eljöttünk a fővárosba. Közben gyermekünk született és nagyon egyedül vagyok, segít amiben tud de azért ő dolgozik napközben és a családom sincs itt senki nem tud meglátogatni. Felvetettem neki hogy én szeretnék visszaköltözni a szülővárosomba ahol a család is közelebb van (nagyszülők, barátok, család) de nem akar, mert itt több a lehetőség és több a pénz ott meg nem igazán lenne lehetőség és a pénz is kevesebb lenne. Viszont nagyob egyedül érzem magam, jó lenne ha anyukám is tudna kicsit segíteni a baba körül (nem nagy dolgokra gondolok csak hogy együtt töltsünk egy kis időt mert havonta 1 hétvége kevés)
Mi tévő legyek? Ha a babával haza megyek akkor a páromat veszítem el de ha maradok meg magamat.
Nagyon kétségbe vagyok esve.
Más aki hasonló helyzetben volt ezt hogy oldották meg egyedül?
#10 De, biztosan zavarta akkor is. De igen, most nyilván fáradtabb, kimerültebb, így még inkább jólesik a segítség.
Nincs lepontozás, de attól még picit rosszindulatú a megjegyzésed.
#9 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!