Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm el akar engem szakítani a családomtól?
Aki az én rokonságomba, ismerősi-baráti körömben tartozik, az mind hülye, aki az övébe azok pedig földre szállt angyalok. És én még nem is illettem az ő pereputtyát semmilyen negagtív jelzővel, mert nem is érdemlik meg. De ugyanígy az enyém sem, tőle mégis megkapják.
Mit akar ezzel elérni? Hogy rosszban legyek a sajátjaimmal? Vagy mit?
F
Ugyanmár, inkább ki kellene találni, van e alapja ennek.
Az emberek gyakran nagyon elnézőek a saját rokonaikkal, pláne ha legkisebb gyerek vagy, és pláne ha férfi.
Nem állítom hogy az én családom szent. De hogy ennyire ellenük legyen, azt már nem viselem...
Egész véletlen, akihez nekem van közöm az debil és hülye, az ő része mind egy szálig maga a jóság. El sem gondolkodik azon hogy esetleg az ő ismerősei, barátai között is lehet egy-két simlis. Sajnos nem látja át hogy ki az igazán jó ember.
Az én ex-barátnőm is megpróbált elszakítani a családomtól. Nos mind1 hosszú történet mik voltak de a lényeg hogy végül szakítottunk.
És megint csak előjött a valódi igazság. Mégpedig az hogy a családodra arra MINDIG számíthatsz míg a párodra nem. A család az állandó a barátnő az nem. Szakítás után csak egy idegen ember lesz belőle.
Persze legyél együtt a csajoddal de ne hagyd magad totál elszeparálni másoktól.
#4, az a baja velük hogy segítségre szorulnak, és megyek segíteni nekik ebben-abban. Anyám 66 éves, egyedül él, sokmindent nem bír megcsinálni. A ház egyre rosszabb állapotba van, azt is javítgatni kell. Nagymamám 92, ugyanaz a sztori. Az ő családjában nincsenek ilyenek, erről nem tehetek.
Valaki rengeteget dolgozik, őt azért hibáztatja, a másikat mert gyereket szült.
Vannak testvéreim, és ők is segítenek. Ki-ki a maga módján de segít. De így is kb másfél-havonta megyek besegíteni. Azt hiszem ez nem a világ.
Na de nem erről szólt a kérdés! Hanem arról hogy miért jó az neki hogy hanyagolom az enyéimet!?
Hát pont azért, amit írtál. Mert akkor havonta nem tűnsz el hétvégére és nem oda adod a pénzed, hanem közös megtakarításba.
Ha rokonok olyanok, hogy pl cigire futja, de tetőcserépre nem, én sem segítenék szívesen és hülyének nézném a másikat, hogy ő segít.
Ha 3 gyerek közül csak ő fizet rokonainak, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!