Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen gyorsan gyereket akar?
Ha most lesz 100 válasz, hogy náluk jól megvannak, az sem garancia a te pasid viselkedésére.
Amúgy jól érzed, nem akar gyereket, szerintem embernek sem lehet valami nagy szám, ha még a szülei mondják meg, mi legyen.
Ne neheztelj rám, de azt javaslom, hogy keress más lányt.
Megértem őt, hogy gyereket szeretne (nemcsak a szülei sürgetése miatt), mert ketyeg nála a biológiai óra, ami megállíthatatlan és nem lehet visszaigazítani, mint a vekkert.
Igazad van, #6-os! Köszönöm.
Ettől függetlenül - más válaszolókkal is egyetértve - korai még a gyerekről gondolkozni.
Én 3 év után sem mertem gyereket vállalni olyannal, aki szintén felelősségkerülő és előbb választotta a haverokkal való bulit, minthogy velem legyen. De a gyereket azt már tervezte, aha, kösz nem. Persze mindig mondta hogy az más! Hát nem, nem más. Amikor a gyerekvállalás nehézségeiről beszéltem neki meg se akarta hallani. Neki csak az kellett hogy a játszótéren játszogassanak. Egyébként erős a gyanúm, hogy itt is megvolt a szülői nyomás...
Általános érvényű szabály nőknek: akkor szülj ha akkor is gond nélkül fel tudod és fel is akarod nevelni ha egyedül kell tenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!