Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen gyorsan gyereket akar?

Figyelt kérdés
A barátommal 10 hónapja vagyunk együtt. Ő 38 én 31. Már a kapcsolat kezdetétől a gyerektémával huzakodik elő... A szülei allandoan azzal piszkaljak mikor lesz már gyereke, benne vagyunk a korban stb... De nekem vhogy olyan érzésem van, h ő csak kiakarja pipálni a listárol a gyerek témát, h ne idegesitsék már vele...Mert nincs vmi nagy felelősségtudata, kissé szeleburdi stb... Nemtudom mennyire mernék benne bizni ennyicske idő utan, h belevágjunk a gyerek projectbe... Félek h elhagyna és egyedül nevelhetném a kicsit, azt viszont nem szeretném... Van vkinek tapasztalata, h "ilyen gyorsan" összejött a gyerek? és jol megvannak?
2021. jan. 6. 16:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pfff egy gyökér ez is.
2021. jan. 7. 09:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Na én ezután a válasz után köszöntem volna el tőle. Ha te akarsz is gyereket a jövőben, szerintem ebből latszik hogy ezzel a pasassal nem lehet.

Tevhit hogy jaj majd a baba megváltoztatja.

Neki csak azért kell a gyerek hogy a szülei békén hagyják, de eg, percig nem fog vele foglalkozni.

2021. jan. 7. 10:08
 13/18 A kérdező kommentje:
jaja...allitja a gyerek utan minden más lesz...mert h az az övé stb... Javasoltam fogadjunk örökbe cicat v kutyat, abbol sok mindent kilehet szűrni
2021. jan. 7. 10:10
 14/18 A kérdező kommentje:
nagy állatbarátnak tartja magát, de azt mondta nem, mert h lakásba nem való kifogások stb... hát mit mondjak :D
2021. jan. 7. 10:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem fog a gyerek után megváltozni. Oké, nincs ezzel baj, nem mindenkinek való csak akkor ne veled hordassa ki, születtesse meg, nevelhetnéd egyedül.

Mondjuk lakásba én se szívesen tartanék állatot, de ez más kérdés

2021. jan. 7. 10:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Legyen akkor tengerimalacotok :)
2021. jan. 7. 10:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

9. vagyok

Az én exem is zavarták az állataim. Sérelmezte hogy költök rájuk, nem értette, hogy felelősséggel és kötelezettségekkel jár, ha elmegyünk meg kell oldani pl. az ellátásukat, ha szilveszterkor durrogtatnak akkor a rettegő kutyámra vigyázok, nem a várost járom mínuszokban. Nem értette miért nem elég a kutyámnak a rántott leves meg a száraz kenyér (??), zavarta, hogy csiripelnek a papagájaim... de a gyerek az más. Persze, ennél lényegesen nagyon gond, felelősség, és kötöttség. Komolyan. Ne menj bele.

2021. jan. 7. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Te, kérdező, ilyen embertől menekülj!, össze se házasodj vele, meg semmi.

Magyarul: ő megcsinálja a babát, aztán onnantól kezdve mindent IS neked kell csinálni majd. Felejtős.

Barátom is néha jön hasonlókkal, mondjuk én nem szülök, ha full felelősségteljes lenne, akkor sem (egyébként nem, nem az. Nagyon nem).

2021. jan. 7. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!