Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom munkája miatt 200km-el messzebb vagyok a családomtól. Mit tegyek?
A párommal a munkája miatt eljöttünk a fővárosba. Közben gyermekünk született és nagyon egyedül vagyok, segít amiben tud de azért ő dolgozik napközben és a családom sincs itt senki nem tud meglátogatni. Felvetettem neki hogy én szeretnék visszaköltözni a szülővárosomba ahol a család is közelebb van (nagyszülők, barátok, család) de nem akar, mert itt több a lehetőség és több a pénz ott meg nem igazán lenne lehetőség és a pénz is kevesebb lenne. Viszont nagyob egyedül érzem magam, jó lenne ha anyukám is tudna kicsit segíteni a baba körül (nem nagy dolgokra gondolok csak hogy együtt töltsünk egy kis időt mert havonta 1 hétvége kevés)
Mi tévő legyek? Ha a babával haza megyek akkor a páromat veszítem el de ha maradok meg magamat.
Nagyon kétségbe vagyok esve.
Más aki hasonló helyzetben volt ezt hogy oldották meg egyedül?
Maradnod kellett volna anyuci mellett, nem költözni és gyereket szülni. Minek?
Sajnálom a párod.
Most pár hónapig lehet, hogy rossz, de utána??
Ha nem lenne ennyi bevétel vagy munka, akkor meg tudnátok adni mindent a gyereknek és magatoknak?? Elhiszem, hogy nem egyszerű, meg új dolog ez neked, de ez javulni fog idővel. Viszont ha vissza mentek lehet, hogy sok lehetőséget szúrnátok el, ami miatt később nehezebb lenne az életetek.
Azt viszont én se értem, hogy miért havi 1 alkalom. 200km annyira nem nagy távolság.
Ahogy mondod, akár ő is mehetne, vagy akár a magyszülők is mehetnének az unokákhoz... Van ott opció. Rokonságban van pont ilyen, hogy messze vannak nagyszülők az unokákhoz. Attól függetlenül 2-3 hetente ott vannak a gyerekek "kérésére". Vagy ott is alszanak, vagy reggel mennek, este jönnek felállással. Attól is függ, hogy miért kell menni. Ott is 200 kilóméter van kb. Van mikor a gyerekek mennek a szülőkhöz unokástól, ez kicsit ritkábban van, de a nagyszülők (akár egyenként is) bármikor mennek, ha hívják őket. Mert hiába kicsit nagy távolság, de ha a gyerekhez kell menni, unokázni azért mégiscsak közel van az.
Én alapból nem is mennék el innen, ahol élek.
Vagy ott is kezdesz magaddal valamit...esetleg baratkozol vagy visszamentek egyedül. Ha a párod nem akar visszaköltözni, akkor a fentiek közül kell választani.
Vagy...Esetleg az nem opció, hogy közelebb költöztök?
Mivel hogyan közlekedsz?...mer kocsival 100 km semmi.
Amúgy ha vissza mész dolgozni lehet jobb lesz.
N 32
#1-esnek jó szar kapcsolata lehet a szüleivel :-(
Én inkább őt sajnálom.
#8 Pont ez az. Könnyű úgy babázni otthon, hogy közel a család, barátok. De ez a nő egyedül van egész nap, miközben a párja dolgozik.
Simán érthető, hogy többet töltene a családjával, barátokkal ebből az egydül töltött időből.
#7 vagyok
Gyerek előtt nem zavart a hiányuk??? Ja, csak most kéne néha lepasszolni valakinek, mi?
Na, lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!