Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakivel úgy leélni az életet, hogy rájöttünk közben, hogy nem ő az igazi?
Figyelt kérdés
Nagy korkülönbségről, apakomplexusról van szó és egy olyan kapcsolatról, ahol már gyerek is született. Lehet tiszteletből, szeretetből együttélni valakivel egy életen át úgy hogy tudjuk ez a kapcsolat csak a komplexus miatt lett? Elegendő ez egy életre? Vagy amikor az idősebb fél öregszik jönnek majd a problémák?nov. 5. 13:58
1/9 anonim válasza:
Mivelhogy nincs olyan, hogy igazi, ezért természetesen CSAK ÍGY lehet leélni az életet.
Olyan van, hogy valakivel az értékrend, a célok hasonlóak és testileg-lelkileg vonzódtok egymáshoz.
2/9 anonim válasza:
Az elsővel egyetértek. Bárkivel le lehet élni egy életet, kérdés, hogy hogyan, meg milyet. Ha nem akarod, válj el. És tök mindegy, hogy mi miatt jöttél vele össze, csak ne gondold, hogy a következőről majd mindig azt fogod gondolni, hogy ő az "igazi".
3/9 anonim válasza:
Szerintem csak tiszteletből meg szeretetből lehet élni valakivel egy életen át.
5/9 anonim válasza:
Igen. Mással sem biztos, hogy jobb lenne.
6/9 Grizesteszta válasza:
Szerintem barmit lehet, a kerdes, hogy megeri-e? Ugy ertem: erzelmileg megeri-e? Ha ugy erzed, hogy nem, akkor lepj, de ne keresd az igazit!
7/9 anonim válasza:
Le, csak nem leszel igazán boldog ha te az "Igazit" keresed aki nem létezik.
8/9 anonim válasza:
Köztünk majdnem 30 év van, ami nagyon-nagyon sok. Biztos, hogy ezek a kapcsolatok nem fognak mindig ugyanúgy működni, mint átlagos korkülönbséggel. Eleve nem tudunk közös öregkort tervezni, nagyon nehéz a baráti köröket összehangolni, sok előítélettel találkozunk, stb, estig sorolhatnám. Minket nem tart össze úgy a megszokás, a hétköznapok rutinja, mert nem magától értetődő semmi. Kicsit mindig rá vagyunk kényszerülve úgymond, hogy dolgozzunk egymásért. Nekem is eszembe jut néha, hogy sokkal egyszerűbb lehetne az életem, ha egy fiatal férfit választok, de semmiért nem adnám, amit eddig együtt felépítettünk. Egyébként meg a barátnőim is sokat panaszkodnak a fiatal férjeik miatt, főleg kicsi gyerekekkel sehol, senkivel nem könnyű.
9/9 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy ragaszkodsz-e a megszokott életedhez vagy pedig mersz kockáztatni.
Szerintem, ha kihűl egy kapcsolat, házasság, akkor nem feltétlenül érdemes folytatni (nem arra gondolok, hogy a szerelem szeretetté változik, hanem teljes elhidegülésre, kiábrándulásra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!