Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok éreztetek már olyat valakivel kapcsolatban hogy Ő lett volna az igazi ?
Konkrét emberre vonatkozólag nem, de olyan gondolatom már volt, hogy ha most keresnék párt, a mai eszemmel lehet nem a férjem mellett döntök és úgy érzem most más szempontok alapján választanék. De nem most keresek így ez van.
Tehát nem feltétlenül az van, hogy amikor hozzámentem, akkor csak nem akartam tovább várni és alább adtam, hanem ahogy telik az idő, változik ő is, én is. Ez a változás lehet párhuzamos vagy lehet egymáshoz közelítő vagy épp távolodó. Így előfordulhat, hogy idővel jön valaki akivel a jelenlegi énem jobban kijön/passzol, annak ellenére, hogy valamikor nagyon is jók voltunk együtt.
Én most érzem ezt valakivel kapcsolatban, de el kell hogy engedjem a gondolatát is, mert minden "ellenünk szól" azon kívül is, hogy foglaltak vagyunk.
Köztetek volt is valamilyen szeretői vagy egyéb kapcsolat, kérdező? Vagy csak biztos voltál benne hogy ő is szerette volna ha összejöttök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!