Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden este vedeles?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden este vedeles?

Figyelt kérdés
A barátnőm férje minden álló nap iszik.Persze csak munka után,de akkor is sok szerintem.Heti több estét vagyok náluk,és még nem volt olyan este ,hogy a férje megjön ne egyből a sort meg a paleszt vegye elő...Ebből gondolom,hogy biztos minden este pial.A barátnőm nem iszik sőt.!Ha hétfőn pénteken és vasárnap szaladok át hozzá,is ezt láttam,ha kedd péntek is ...Nem tudom ,hogy birja ezt,nem is merek rákérdezni,hogy konkrétan miért viseli el ,hogy minden este pialgat a férje .Szerintetek alkesz?vagy ez így rendben van ?
nov. 1. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt bizony abba kéne hagynia. Mármint az ivászatot, mert hosszú távon nagyon le fog épülni tőle..
nov. 2. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
Egyébként mi keresnivalód van náluk heti több este is?
nov. 3. 11:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen sajnos ez már alkoholizmusnak tekinthető. Tudom milyen, eleinte feszültség levezető munka után. Aztán már akkor is kívánod ha amúgy jó napod volt és amúgy a párodhoz csaladodhoz szívesen hazamész.

Aki szerint a kérdező minek megy át annyiszor : Én örülnék ha lenne egy ilyen barátnőm, aki rendszeresen átjön, vagy én hozzá... Aki miatt nem kell kitakarítani meg rendet rakni mert "vendég jön", mert az életem része,és a gyerekeim is családtagnak tekintenék. De sajnos úgy alakult hogy nincs..

nov. 3. 17:21
 14/14 anonim ***** válasza:
20%
Lehet meglát téged és: "na megint itt van ez a pich@, ezt már nem bírom" és nyúl a piáért
nov. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!