Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden este vedeles?
Figyelt kérdés
A barátnőm férje minden álló nap iszik.Persze csak munka után,de akkor is sok szerintem.Heti több estét vagyok náluk,és még nem volt olyan este ,hogy a férje megjön ne egyből a sort meg a paleszt vegye elő...Ebből gondolom,hogy biztos minden este pial.A barátnőm nem iszik sőt.!Ha hétfőn pénteken és vasárnap szaladok át hozzá,is ezt láttam,ha kedd péntek is ...Nem tudom ,hogy birja ezt,nem is merek rákérdezni,hogy konkrétan miért viseli el ,hogy minden este pialgat a férje .Szerintetek alkesz?vagy ez így rendben van ?nov. 1. 20:41
1/14 anonim válasza:
alkesze bizony.. több mint való, már nem bírja elviselni pia nélkül, hogy nem lehet kettesben a feleségével, mert te minden este, és van hogy nap közben is, ott lógsz a nyakukon.
2/14 anonim válasza:
Garantalt alkesz. Felesegem apja pont ez. Azt mondja a munkaba csak vizet tud inni, az meg nem oltja a szomjat
3/14 anonim válasza:
Alkesz vagy nem, nem sokmközöd van hozzá.
4/14 anonim válasza:
Neked nincs párod, hogy mindig ott esz fene?
Rokonból is sok lenne, nem hogy barátnőből.
Koncentrálj a magánéletedre, ne a másiknál kavard a kását.
5/14 A kérdező kommentje:
Szabadnapjaimon szokták átugrani esténként,max 1 órára.Ez heti 2 nap vagy 3.Es a barátnőm hív,mindig pár utcára lakunk egymástól🤷🏻
nov. 1. 21:36
6/14 A kérdező kommentje:
A férje be sem jön,mindig kint butykol valamit pont ezért is hív át mindig ...de nyilván na miattam iszik biztos,hogy nem tudnak kettesben lenni🤣
nov. 1. 21:37
7/14 anonim válasza:
Barátnőd mit mond miért lehet ez? Mióta iszik?
8/14 anonim válasza:
Xar a kapcsolatuk, nem működik, biztos azért iszik a fickó. Amúgy keresni kell egy szakembert, mert az alkoholizmus egy betegség, egyedül nagyon nehezen fog belőle kigyógyulni.
9/14 anonim válasza:
Aha Biztos a kapcsolat miatt iszik
Nem maga miatt
Tini koromban Anyu ivott Barátaim azt mondták, biztos miattam meg s húgom miatt iszik szegeny, próbáljunk neki segíteni
Oh de
Nyilván így volt
10/14 anonim válasza:
9, az a legnagyobb baj, hogy rengeteg felnőtt is ugyanezt mondja, még 2024-ben is. Na ná, hogy az alkoholista is ezzel menti fel magát, sőt, vádolja vele a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!