Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy kiakadok azon hogy a férjem minden este arra kér hogy elégítsem ki orálisan? Csak nekem sok ez a minden nap?
Egyoldalúan ? Ha így gondolja akkor körberöhögném, és nem sokáig lenne a párom ilyen hozzáállással. Egyébként sem szeretem ha a szexben valaki így viselkedik, elvár, követelőzik.
Ha akarom, mert vágyom rá, mert ott a hangulat, akkor csinálom magamtól, ha nem akkor nem. Alapvetően szeretem csinálni, de elvárásból, követelőzésből nem, még kimondott kérésre sem igazán, ésfőleg nem egyoldalúan.
Én nagyon szeretem a szexet, az orális részt is, gyakran csináljuk a férjemmel, de utálom mikor elvárás az ilyesmi. Nem viselem el. Az exeim közt anno volt ilyen, és hát nem voltam sokáig vele.
Te meg megcsinálod neki... Mi a probléma?
Számomra az egész probléma érthetetlen. Nekem olyan nőim voltak, akiknek volt szavuk, akaratuk, így az egész kapcsolat fair play volt.Oké, sok nő azt látta otthon, hogy anyu rabszolgája apunak, így eme nemes hagyományt illik folytatni. Rabszolga nők csak gyenge férfiaknak jók.
Ha igényli a napi szexet viszont te nem jogos, hogy kielégíted, amikor neki szükséges.
Persze fordított esetben is ugyan ez.
Jogos, de ha más a libidótok mit lehet tenni?
Néha csak verd ki neki.
Különben csak frusztrált lesz szexuálisan, az pedig komoly párkapcsolati problémákhoz vezet.
Vagy ha nem zavar vezesd rá, hogy magának verje ki, akár másik szobában, akár melletted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!