Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem válunk mert túl régóta vagyunk együtt?
Figyelt kérdés
Na már most nem csak engem akaszt ki ez a mondat? Annyian tanácsolják jaj ne lépj ki a biztosból,minden kapcsolat langyos lesz,meg ugyanmár hár 10 éve vagytok együtt akár gyerek is van.
Szerintetek miért nyomja ezt akár egy adott pár anyja apja,bárataik akármi.
Hisz így akkor 20 év múlva is ez lesz de hát mi már 20 éve vagyunk együtt?
Szerintem felnőtt emberek vagytok, ne anyukátok mondja meg, hogy váljatok-e vagy sem. Nektek kell érezni a dolgot.
ma 11:34
2/16 anonim válasza:
Mindenki azt mantráz, amit akar. Az életemről én döntök.
Amikor már annyira idegen, hogy az is frusztrál, ha egymásnak ütközünk az előszobában, akkor az már egészségileg is pusztító.
ma 11:35
3/16 anonim válasza:
Mindenkinek ez az egy élete van. Ha más x év házasságra, gyerekre hivatkozva balhézva vagy langyos fosban szeretné a hátralévő 40 évet leélni, hát tegye. Neked nem kötelező.
ma 11:41
4/16 anonim válasza:
Mindenki sorsa más. Nem lehet erre egységes választ adni, mert nagyon sok mindent mérlegelni kell.
ma 11:41
5/16 anonim válasza:
Amikor 12 év után végre rászántam magam, hogy az agresszív exemmel szakítsak, nekem is feltette a kérdést valaki, hogy 12 év után már nem mindegy? Hát rohadtul nem, főleg, hogy még 30 éves sem voltam. Életem legjobb döntése volt, mert lett rá esélyem, hogy rátaláljak a számomra tökéletes társra, aki 10 éve minden nap újra és újra megmutatja nekem, hogy milyen egy normális kapcsolat.
ma 11:57
6/16 A kérdező kommentje:
Hát utolsó,őszintén örülök megléped.
ma 12:00
7/16 anonim válasza:
Lássuk reálisan: válás esetén mindkét ember képes lenne fent tartani önmagát, amennyiben közös a lakás, ki tudnák-e fizetni egymást, van-e közös hitel stb. Egy válást reálisan is nézni kell.
ma 12:21
8/16 anonim válasza:
7-es vagyok ismét: érzelmi oldalról nézve, pl 20-25 év házasság/együtt élés után milyen esélyek vannak arra, hogy valaki újra párt találjon? Pl a nők akiknek 2-3 gyerekük van. Arra is fel kell készülni leginkább anyagilag, hogyha valaki egyedül szeretne élni. Megvan-e a stabil anyagi háttér a megélhetéshez? Úgyhogy egy válás az nem olyan hogy nem szeretlek, elhidegültem, elválok azt annyi. Utána, hosszú távon mik az elképzelések, és arra mik a reális esélyek.
ma 12:26
9/16 anonim válasza:
Persze, nyilván egy válás nemcsak érzelmi kérdés. Az anyagi része nagyon fontos, hogyan tovább.
De az, hogy valami borzalomban éljek-e vagy innentől inkább egyedül ha nem találok párt, akkor az utóbbi.
Az, hogy de legalább van, vagy hogy de hány évet beletettem... ez marha kevés egy házassághoz. Ez számomra csak vegetálás. Ehhez drága az életem.
ma 12:43
10/16 anonim válasza:
9-es igaz, de az anyagi stabilitás a legfontosabb. Ez az a sarkalatos pont, amit hosszú távon át kell gondolni. Belekalkuláva a munkalehetőségeket, az esetleges munkanélküliséget, és hogy van-e személyes anyagi megtakarítás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!