Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennel ha megtudnad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel ha megtudnad, hazugsaggal kezdotott a kapcsolatod?

Figyelt kérdés

8 eve vagyunk együtt a ferjemmel. 3 eve hazasok, kozos gyerek haz, hitel stb..

Nemreg megtudtam,hogy amikor összejöttünk anno, ö masba volt szerelmes, csak éppen nem jött neki össze a csajjal mert a lanynak volt bartja, de közvetlen előttem le is feküdtek, es meg amikor mi mar összejártunk meg mindig beszeltek, lehet talalkoztak is. Azt, hogy meddig allt fent ez a helyzet nem tudom.

(A lanynak is azota csaladja gyerekei vannak a kapcsolatot mar biztos nem tartjak)

Megis nem hagy nyugodni ez a dolog, ugy erzem en voltam a szamar ebben az egesz történetben aki eppen kapora jött neki, es igy alakult a tortenetunk.

okt. 28. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Érthető, hogy most rosszul érzed magad emiatt.

De ha belegondolsz az is érthető, hogy annak idején nem szólt erről. Még csak pont hogy megismert és akkor mondta volna a harmadik randin, hogy amúgy tegnap a Jutkával lezártuk a dolgot? Még nem tudhatta mi lesz a kettőtök kapcsolatából.

Próbálj arra koncentrálni, hogy milyen most a kapcsolatotok, a jelenben működik e.

okt. 29. 00:01
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Azt mondanam,hogy gyoztem. Buszke lennek magamra.
okt. 29. 00:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudtad meg?
okt. 29. 00:54
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

Gondolkozz kommunában. Nem történt semmi rendkívüli. Te állítod be olyan nagy dolognak, “hazugságnak”. Ha az is volt, nem kopott még el. Oké hogy most tudtad meg, de melyik “jóakaród” és milyen szándékkal kötötte az orrodra?

Tudod a vörös és fekete hangyás üveg esete. Ki rázta meg az üveget.

okt. 29. 01:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Mennyire biztos ez az információ? Nem valami pletykás "jóakaró" mondta?

Ha igaz, megértem, engem is rosszul érintene.

Itt valóban te voltál a szamár, mert a lónak ő nem kellett. Téged talonban tartott, hogyha nem jön össze a lóval, akkor is legyen egy szamara. Sajnálom, de te csak egy pótlék vagy, nem lepődnék meg, ha kiderülne, még mindig szereti a lovat... Attól függetlenül, hogy már nem találkoznak.

Amit az #1 ír, az azért nem stimmel, mert még a férjet kellene megérteni? Több vasat tartott a tűzben egyszerre, és értsük meg ezért, hogy nem szólt?

Kérdező, vele beszéltél már erről? Bár biztos csak annyit fog mondani, hogy annak már rég vége blabla, és normalis valaszt nem fog adni. Ha biztos nem járnak össze akkor oké, de lehet, hogy te igényelsz némi magyarázatot, ezt mond el neki. Ne támadd le, csak közöld vele.

okt. 29. 04:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Soj pasinak az kell ami nincs. Ha forditva lett volna hogy vele van, akkor meg veled járt volna össze titokban.
okt. 29. 05:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam így csak nekünk nem volt gyerek se semmi. Nekem ő maga mondta el a viták során. Mikor elhagytam össze is jött azzal a csajjal. Ritka szarul esett hogy csak B terv voltam.
okt. 29. 08:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!