Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy így viselkedik egy házas nő?

Figyelt kérdés

Nem beszéltünk soha, csak majdnem napi szinten látjuk egymást munkába menet-jövet és buszon állandóan mellém ül le. Az ujján ott a gyűrű.

Én alapból mindig zenét hallgatok buszon, nem ismerkedek, mert ha a buszos ismerkedés kellemetlenné válik, nincs nagyon menekülési út, csak ha leszállsz ahol neked kell. Addig meg ''tűröd'' a kellemetlen csöndet. Ha negatívan alakulna...

Más-más megállóban szállunk fel és le, de olyan is volt, hogy odajött az ahol én szállok fel és megvolt részéről ''Az a nézés''. Szóval az a bizonyos ''jel'' amit mindig a nő küld először.

Egyébként egy nagyon dekoratív nő. De talán egyszer megcsalta a férje vagy valami hasonlót hallottam fél füllel amikor barátnőjével beszélt. Talán nem történt meg konkrétan, de olyasmi volt hogy egy alkalommal majdnem szétmentek miatta amit őt megbocsátott a férjének és ''ezt ő azóta se kapta vissza tőle''. Nem tudok konkrétumot. De úgy jött le, hogy azóta nincsenek egálban.

Szóval, ez részéről csak afféle játszadozás, unatkozás lehet? Esetleg, hogy a férje féltékeny legyen ha megtudja? Hogy valamit visszafizessen neki?

Mi a véleményetek? Mit szűrnétek le ennyiből?

okt. 26. 16:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Az volt gyanúsabb amikor már odajött abba a megállóba ahol én szállok fel és csak engem "méregetett".

Nem ritka alkalom ez számomra, hogy egy nő ennyire figyel. Magas vagyok, sportos, izmos. Hogy arcra joképű-e, azt döntse el mindenki maga. De tapasztalataim alapján több jóval több figyelmet kapok mint az átlag férfiak.

Csak mint írtam, ismeretlen házas nőtől még nem. De olyan volt aki miattam vált el. Viszont vele azért előtte "ismerkedtünk" munkahelyen belül fél évig is napi 8 órában.

okt. 26. 19:11
 12/22 A kérdező kommentje:
-több
okt. 26. 19:12
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

11

Jesszus, lehet arra volt dolga előtte. Nem miattad ment oda.

okt. 26. 19:22
 14/22 anonim ***** válasza:
64%

Te is tipikusan olyan pali lehetsz aki azt hiszi minden nő érte van oda.

Azért mert feléd nézett és leült melléd a buszra nem azt jelenti, hogy gyere d* meg.

Másik megállóban meg leher dolga a környéken és azért nezhetett mert ismerős voltál neki. Most komolyan mivel munkába jár a busszal leül olyan mellé aki nem egy csöves, büdös, hangos állat.

Ha tetszenél neki biztos már leszólítotz volna.

Ez az úgy néz rám meg akkora marhaság. Csak bebeszéled magadnak.

okt. 26. 20:20
 15/22 anonim ***** válasza:
52%

"Nem hiszem el, hogy a nőt védik látatlanban és inkább rád fogják, hogy te értetted félre. Holott akinek már volt nője, volt része szexben az TUDJA milyen az a nézés."

Nő létemre volt ilyenben részem, aztán amikor az illetőnek ott lett volna a lehetőség, hogy kezdeményezzen, akkor berezelt. Szóval az, hogy néz, még mindig nem jelent semmit.

Egyébként meg miért gondolod azt, hogyha egy nő megnéz egy férfit, akkor az ezt jelenti, hogy "gyere, dugj meg?" És ha simán csak ismerkedni vágyik? Na, ezért nem kezdeményezek én férfinál, azonnal valami könnyen kapható kis ri-binek tartana.

okt. 26. 20:36
 16/22 anonim ***** válasza:
68%
Házas nőként énvelem is előfordult. Nem szándékos, nálam az ilyen nézés csak úgy jön, mert valami vonzó számomra abban az emberben vagy mert érdekesnek tartom. Utólag szoktam elgondolkodni, hogy uh basszus hogy nézhettem így rá, most mit fog gondolni. Utána következő találkozásoknál meg inkább rá se nézek, nehogy még többet gondoljon. Szóval, nálam az ilyen azt jelenti, hogy felfigyeltem rá, esetleg megcsapott a szexuális energiája, elindította a fantáziámat, de ennél tovább nem szoktam lépni. Meg persze nyilván jólesik, ha érzem, hogy odavan értem - kinek nem.
okt. 26. 20:43
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

16. Dettó.

Én pl szeretem nézegetni a jó alkatú/jóképű pasikat, de ismerkedni nem szeretnék. Csak a sok "normál" között jól esik néha mást is látni.

okt. 26. 21:59
 18/22 anonim ***** válasza:
27%
Nyilván éhes a csaj, ha érzed rajta ezeket. Ha akarsz egy rongyot, akkor ő adja magát.
okt. 26. 23:00
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

"Ha tetszenél neki biztos már leszólítotz volna."

A NŐK?? Idézek a nőktől: A nő ne szólítsa le a férfit, az a férfi dolga! Egy férfi kezdeményezzen, legyen férfi!

Most meg ha tetszene neki, úgyis leszólította volna?

Ha bárki a nőkre hallgat, sosem fog találkozni egy egységes, alátámasztott véleménnyel, ezért totál felesleges is tőlük bármilyen tanácsot olvasni.

"Nő létemre volt ilyenben részem, aztán amikor az illetőnek ott lett volna a lehetőség, hogy kezdeményezzen, akkor berezelt"

Másik nő szerint meg már berezelt a csávó, ha nem kezdeményezett. Egyik szerint meg a csaj leszólította volna.

Egyikőtök sem írt semmi értelmes érvet. De magatokról szerettek beszélni, hogy ti mit élveztek, mit akartok, mit csináljon a férfi, de valami értelmes tanács az nincs...

Szerintem a nők ide naplót írni járnak az életükről.

okt. 26. 23:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ha bárki a nőkre hallgat, sosem fog találkozni egy egységes, alátámasztott véleménnyel,"

Nyilván. Mivel a nők nem egyformák. Ostobák vagytok.

okt. 26. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!