Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy így viselkedik egy házas nő?

Figyelt kérdés

Nem beszéltünk soha, csak majdnem napi szinten látjuk egymást munkába menet-jövet és buszon állandóan mellém ül le. Az ujján ott a gyűrű.

Én alapból mindig zenét hallgatok buszon, nem ismerkedek, mert ha a buszos ismerkedés kellemetlenné válik, nincs nagyon menekülési út, csak ha leszállsz ahol neked kell. Addig meg ''tűröd'' a kellemetlen csöndet. Ha negatívan alakulna...

Más-más megállóban szállunk fel és le, de olyan is volt, hogy odajött az ahol én szállok fel és megvolt részéről ''Az a nézés''. Szóval az a bizonyos ''jel'' amit mindig a nő küld először.

Egyébként egy nagyon dekoratív nő. De talán egyszer megcsalta a férje vagy valami hasonlót hallottam fél füllel amikor barátnőjével beszélt. Talán nem történt meg konkrétan, de olyasmi volt hogy egy alkalommal majdnem szétmentek miatta amit őt megbocsátott a férjének és ''ezt ő azóta se kapta vissza tőle''. Nem tudok konkrétumot. De úgy jött le, hogy azóta nincsenek egálban.

Szóval, ez részéről csak afféle játszadozás, unatkozás lehet? Esetleg, hogy a férje féltékeny legyen ha megtudja? Hogy valamit visszafizessen neki?

Mi a véleményetek? Mit szűrnétek le ennyiből?

okt. 26. 16:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Azt szűrném le, hogy nem vagyok egófényező, eszköz bosszúra és szeretőnek sem alcsonyítom le magam mert van önbecsülésem.
okt. 26. 17:00
 2/22 anonim ***** válasza:
73%
Nem érdekelne rohadtul férjes, unatkozó, bosszúszomjas, hűtlenségre hajlamos lotyó egyáltalán. Az nem jó kifogás, hogy őt már megcsalta a férje mert ugyanoda süllyed ahova ő.
okt. 26. 17:04
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

Majd ha elválna akkor esetleg kíváncsi lennék rá.

Egyébként ha nyomulna tudatnám a párját.

okt. 26. 17:07
 4/22 anonim ***** válasza:
91%
Túl reagálod a nagy semmit.
okt. 26. 17:15
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Hiába pontozzátok le a 4-est, neki van igaza. Most azért mert "úgy" néz, te mit szűrtél le? Max. annyi, hogy egófényezésnek kellenél, de ha bepróbálkoznál nála, közel sem biztos, hogy nem hajtana el.
okt. 26. 18:06
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
Egy ilyen buszos ismerkedésből (reggelente együtt utaztunk munkába, máshol szálltunk fel és le is) negyven éves ismeretség lett! F.
okt. 26. 18:14
 7/22 A kérdező kommentje:

Én ugyan nem szoktam itt pontozgatni, de szerintem azért mert aki semmit nem akar a masiktól az nem csinál ilyeneket egyetlen ember felé.

Én annyit szűrtem le, hogy valamit szeretne tőlem.

okt. 26. 18:16
 8/22 anonim ***** válasza:
71%

Milyeneket nem csinál? Hogy melléd ül le? Tudja, hogy előbb száll le, mint te, így nem kell felállnia. Nem vagy büdös, alkesz (előfordul gyakran), nem zaklatod, csendben vagy. Vagyis kényelmes neki.

A jelet még csak te veszed jelnek.

Komolyabb összegbe fofadnék, hogy pofára esnél, ha beprobalkoznal.

okt. 26. 18:46
 9/22 anonim ***** válasza:
74%
8-asnak van igaza, én is leírtam. Nem csinált semmit a nőt, ami miatt bármi rosszat kéne gondolni róla. Lehet, hogy csak te képzeled az egészet.
okt. 26. 19:07
 10/22 anonim ***** válasza:
44%
😄Nem hiszem el, hogy a nőt védik látatlanban és inkább rád fogják, hogy te értetted félre. Holott akinek már volt nője, volt része szexben az TUDJA milyen az a nézés. Nem biztos nyilván, hogy lesz belőle szex, de nagyon gáz, hogy inkább te rád kenik, hogy te vagy delulu. 😄
okt. 26. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!