Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt sok házas nő?
Mi a véleményetek azokról a házas nőkről akiknek az insta/face profiljuk tele van a saját és gyerekei képeivel(együtt és külön is persze) de a férjéről soha semmi kép nincs fent?
Mert nekem erről egyedül csak az jön le, hogy a gyerek az örömforrása. Semmi/senki más.
Lehet a férfi nem akarja, hogy képeket tegyen ki róla.
Mondjuk ugyanez igaz lehetne a gyerekekre is…senki nem kérdezi meg tőlük, hogy akarják e, hogy teli legyen velük a net..
1 nem minden férfi utálja. Nekem exem volt ilyen posztoló mániás.
Nekem is van kinn kép rólam, lányomról, állatokról, mitudom én motoros kép. Páromról kb 2 kép volt kinn, aztán full szerettem (meghalt). Nem hiszem hogy feltétlenül csak a gyerek az öröme.
N 31
Nem lehet ebből semmilyen komolyabb következtetést levonni.
Az egyik ismerős házaspáréknál a pasi "posztolós", a nőnek sem profilképe, sem semmi nincs kirakva, eleve csak a gyerekükkel kapcsolatos csoportok miatt van fenn fb-on, amúgy nem érdekli az egész.
Egy idegen mit lát? Hogy a pasi profiljai tele vannak a hobbijával, aktuálpolitikával, néhány kép és poszt akad a lányukkal kapcsolatosan is, de a feleségnek nyoma sincs, a családi állapota (fb-on) sincs feltüntetve. Hú, biztos kihűlt már a házasságuk... Nem, teljesen jól vannak, csak a pasi tiszteletben tartja a nő viszonyulását a közösségi oldalakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!