Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez gyanus, vagy en fujom fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gyanus, vagy en fujom fel?

Figyelt kérdés

9 eve vagyunk együtt a ferjemmel. Van gyerek, uton a masik.

Soha nem turkaltam a telefonjaba, kodot tudtam, ha valamit megakartam nezni megtehettem/tehetem. De konkretan soha nem kutakodtam.

Kb 2 honapja este fele felhivta egy kollegaja itthon, akivel eleg sokaig beszelt.. kerdeztem mit akart igy este fele? valami munkahelyi balhet mondott, hogy beszeltek meg delutan messengeren mig valamire varakozott. (Marmint a ferjem) kulonoskeppen nem is foglalkoztam ezzel, csak akkor epp valamiert beleptem a telefonjaba ahol nem volt ott a beszelgetes. Kerdeztem ha beszeltek miert nincs ott? Mert torolte...persze kovetkezo kerdesem ugyan miert?

Hogy ne zavarja be, elol legyenek akikkel amugy is szokott beszelni (en, az apja, testvere,kozeli barat) na ez mar nekem nagyon gyanus volt, hisz ott volt hagyva az idegesito szomszed is aki neha ertelmetlen kepeket kuld neki, egy kutyas csoport ami automatikusan kepekkel bombazza :D... meg egy ket meltat dolog.

Persze ezt szova is tettem, de valahogy tovabb siklottunk ezen.

A multkor lattam, hogy ott volt a nő megint a beszelgetesek kozott, akkor mar szandekosan raneztem, de csak egy munkalelyi lista volt. Multheten kiruccantunk, az ő telefonjabal fotoztam es kuldtem a rokonoknak kepet a gyerekrol, akkor is lattam a nőt a beszelgetesek kozott, szinten munkahelyi dolog.

Viszont ma megint a kezem ugyebe akadt a telefonja, es mar sehol nem volt a beszelgetes.

Kerdeztem,hogy szokott torolni dolgokat a telefonjabol?

Neem ugyan, miert?

Elmondtam, hogy latom megint ures a nővel folytatott beszelgetese, mire hat azert mert engem nagyon zavart, hogy ő munkalyi dolgokat beszel vele??!!! En bolond vagyok es paranoias

Igazabol mas munkatarsnojevel is volt beszelgetes (soha nem torolte oket) es egy szoval sem mondtam a multkor sem,hogy zavar ha beszelnek a munkarol, csak mar akkor is furcsa volt,hogy egyedul azt torolte...

Erre felhivta a not elottem nagy dulva fulva, hogy szia, csak annyit akarok mondani, hogy ne nekem kuldd mar a listakat mert itthon baj van belole ha irsz..

Lesokkolt ahogy reagalt, hisz elmodntam, egyaltalan nem zavar ha irnak neki, nekem csak a torles böki a csöröm..

Es igy allt meg a tortenet, hogy en bolond vagyok. De kivancsi vagyok a ti velemenyetekre is :)

okt. 14. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

Nejunj a magánéletbe nincsenek behozva munkqhelyi beszelgetesek.

Nekem es a páromnak sincsenek esti vagy hétvégi kollegas csevegései. Ezt még az ő kollegái is begarrják meg az en cegemnél is. Még az igazgato is békén hagy mindenkit munkán kivul.

Meg kulon csoport van erre nem privát magán levelezések.

Exem volt olyan csak hogy mindenféle női partnerekkel vett fel a magánvonalára üzleti kapcsolatokat meg ezek, de ő olyan is volt aki már azon is liheg, ha csak szakmailag ugyan de ráir egy nő. Exem egy kétlábon járó szánalom volt.

A mostaninak meg rendesen tartása van.

Párodat en elhiszem hogy zavarja a nő mert elég mindenlében kanálnak is tűnik es valoban idegesito lehet csak párod szerintem olyan mamlasz aki munkahelyen nem meri mondani hogy hagyják őt békén munkán kivul mert valszeg konfliktuskerülő is.

okt. 14. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
*nekünk
okt. 14. 22:12
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem a történetben te vagy sok, de nagyon. Ha meg akar csalni ezzel a növel, akkor megteszi. Teljesen mindegy, hogy látod-e az üzeneteit, vagy nem, írt-e a nö vagy nem, törölte-e vagy nem. Ez csak egy cirkusz, még akkor is, ha nem alaptalan a félelmed. Ettöl ö még meg fog csalni, ha akar.

Számonkérni, hogy melyik üzeneteket törli és miért, hát elég gáz. Nem azt mondom, hogy dugd a fejed a homokba, ha észlelsz valamit, de cirkuszolás nélkül is ki lehet deríteni, hogy mi van. Söt még jobban is, mert ha mégis van köztük valami, akkor ezek után jóval óvatosabb lesz.

okt. 14. 22:14
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem akart gyereket,menekul a problema elol.
okt. 14. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
En simán letiltottam volna es problem solved.
okt. 14. 22:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként szerintem is mindig az gyanús,ami nem gyanús...

Hidd el,amelyik kolleginàhoz köze lesz, arról nem hogy nem fog beszélni,de talàlnak majd maguknak valamiféle titkos kommunikációs csatornát,ami jó eséllyel valamelyik munkahelyi sarok lesz...

okt. 14. 22:41
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
Betegesen féltékeny vagy.
okt. 14. 23:18
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Nekem az tűnik buta lépésnek, hogy mindig elmondtad neki ha belenéztél a telefonba... Miért?

Kutakodni utána egy érthető lépés, de nem fogsz eredményeket elérni ha utána mindig bejelented mit találtál. Csináld titokban. Jobban össze tudod rakni a férjed terelése nélkül a sztorit, mint bárki. Ne szólj neki, ha bele nézel a telefonba.

Amúgy nagyon gyanús az egész.

okt. 15. 00:14
 9/12 anonim ***** válasza:
5%
8.: Inkább ne nézegesse a párja telefonját.
okt. 15. 01:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a nagyon gáz, hogy belevette a nőt a házassági balhétokba. Én is voltam már féltékeny, de meg tudtuk beszélni, és nem lettem nevetségessé téve a harmadik fél előtt. Ez szerintem árulás.
okt. 15. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!