Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogyan tovább ☹️ mit tegyek ? Békességben szeretnék külön menni vele hogy a gyerekek ne sérüljenek mert így élni se jó nekik !Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok ! 9 éve házasok vagyunk 2 közös gyerekünk van , és egy 15 éves lányom a előző kapcsolatomból . Évek óta tartó veszekedések vannak egyszer már válni akkartam ,de 1 hónap után vissza sirta magát még 2018-ban . Egy darabig el voltunk közben 2020 megszületett a második fiunk akkor is így tűrhető volt ! De most ujra úgy érzem ez egyre rosszabb lett mostanában (lehord mindenek hogy rossz vagyok és biztos más férfi miatt vagyok ilyen stb ) pár hónapja eljöttem 3 napra otthonról mert nem akkartam a gyerekek mindig részesei legyenek ennek azt ígérte nem lesz ilyen de nem tartott sokáig neki ! Nem akkarom hogy a gyerekek minden veszekedést halljanak már szégyellem is magam ! De ő szerinte minden rendben megbeszéltük a dolgokat is elvileg de most olyan furcsán érzem magam este együtt lettünk volna és nekem nem ment mondtam neki hogy rosszul esnek ezek a veszekedések és amiatt most nem tudtam vele lenni ! Kezdem úgy érezni hogy ez nekünk nem működik tovább ! Én mondtam neki hogy gyerekek miatt lakjunk együtt amíg ő akkar .De nem tudok már úgy rá tekinteni mint eddig ,mert mindig mikor odaadom magam addig egy kis ideig minden jó aztán ujra valami miatt be bolondul és lehord mindenek !szept. 23. 12:01
1/10 anonim válasza:
Hagyd ott. Egy ilyen mérgező környezet messze nem egészséges a gyerekeknek se.
3/10 anonim válasza:
Legközelebb is egy gyíkarcot fogsz ki,utána 10 év ytán meggint,egyébként a házasság baromság
4/10 anonim válasza:
Egy rakás kula volt minden, de szültél még egy gyereket. Miért? Mikor tanulják meg az emberek, hogy a gyerek nem javítja meg azt ami amúgyis xar??
5/10 anonim válasza:
Utolsó, soha. Majd szül még hármat 4 másik apának és majd csodálkozik, miért lelki sérültek a gyerekei.
6/10 anonim válasza:
5,a szülőknek akkor nem a gyerek lelkivilága a lényeg?pedig a kérdésbe az van
7/10 anonim válasza:
Miért vagy rossz? Mi miatt hord le?
8/10 A kérdező kommentje:
Hogy bántson gondolom mindent kitalál . Tegnap mondtam neki akkor én költözök el a gyerekekkel erre mondja apasagi tesztet akkar ! Mondta oké én benne vagyok de ő fizeti ! Lelkiismeretem tiszta
szept. 24. 10:29
9/10 anonim válasza:
#8 Nagyon helyes. Legalább a bíróságon már nem fog tudni hisztizni, hogy nem akar a gyerekek után fizetni, mert az apasági is azt fogja bizonyítani, hogy a gyerekek tőle vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!